Home Gaming Warhammer 40,000: Space Marine 2 is goud gegaan

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is goud gegaan

by Pim, Sel

De originele Warhammer 40,000: Space Marine is een schoolvoorbeeld van een cultklassieker. Dertien jaar na de release is de opwinding groot voor het vervolg, dat later dit jaar zal worden gelanceerd. Voorafgaand aan de release heeft het spel een belangrijke mijlpaal achter de schermen bereikt.

Uitgever Focus Entertainment en ontwikkelaar Saber Interactive hebben aangekondigd dat Warhammer 40,000: Space Marine 2 goud is gegaan, wat betekent dat de belangrijkste ontwikkeling is afgerond. Eventuele verdere werkzaamheden die Saber aan het spel doet, zullen waarschijnlijk in de vorm van pre-launch of dag-één patches komen.

Gezien het feit dat de third-person shooter nog een paar maanden verwijderd is van de release, komt deze mijlpaal misschien wat eerder dan sommigen hadden verwacht, maar het is geruststellend om te weten dat het langverwachte vervolg nu waarschijnlijk niet meer wordt uitgesteld.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 wordt op 9 september gelanceerd voor PS5, Xbox Series X/S en PC. Hoewel het oorspronkelijk een pre-launch bèta zou krijgen, heeft Saber Interactive onlangs aangekondigd dat die plannen zijn geschrapt om zich te kunnen concentreren op de volledige release van het spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x