Home Gaming Warhammer® 40,000®: Dawn of War® III onthult Super Unit: Wraithblade

Warhammer® 40,000®: Dawn of War® III onthult Super Unit: Wraithblade

by Mark van Truijen

In de aanloop naar de release van Warhammer 40,000: Dawn of War III, onthullen SEGA en Relic Entertainment enkele nieuwe en terugkerende eenheden die fans kunnen commanderen. Ga naar DawnOfWar.com om op de hoogte te blijven van de laatste aankondigingen.

Wanneer een Eldar tijdens de strijd sneuvelt, moet zijn ziel worden opgesloten in een soulstone, of voor eeuwig verloren gaan in de Warp. In tijden van oorlog worden deze zielen soms verbonden met een Wraithguard-bouwsel. Omdat dit grenst aan necromantische praktijken wordt dit als immoreel beschouwd – maar nood breekt wet.

De meest gevreesde van deze tot leven gewekte krijgers zijn de Wraithblades. Wraithblades onderscheiden zich van de rest met hun ongeëvenaarde woede. Ze moeten ook gescheiden worden van andere ghost warriors – uit angst dat hun besmettelijke toorn hun verwanten verteerd.

Wraithblades zijn niet zo snel als hun bondgenoten, maar ze beginnen hun gevechten met een lange stormaanval, die steeds iets sneller gaat. Om je vijand te verrassen met een snelle uitbarsting van snelheid, kun je je troepen het best langs de invloedssfeer van een Webway Gate positioneren op het moment dat je Fleet of Foot-pauze begint. Wanneer ze dichtbij genoeg gekomen zijn, snijden ze met hun twee dodelijke Ghostswords en furieuze geest razendsnel door de vijandelijke lijnen.

Vaardigheden

  • Vengeance (passief): Wraithblades stormen een flink eind vooruit, na botsing met het doelwit verleiden ze dit korte tijd tot een tegenaanval. Tijdens gevechten krijgen Wraithblades Fury. Voor elke 10 Fury veroorzaken ze 25% meer schade.
  • Soul Recall (vereist Infinity Portal en charges): De Wraithblade verlaat zijn huidige lichaam en stuurt zijn soulstone terug naar een Infinity Portal. Als je op deze vaardigheid dubbelklikt, stuurt hij hem automatisch terug naar het dichtstbijzijnde Infinity Portal.
Ga naar DawnOfWar.com voor meer informatie en toekomstige updates over Dawn of War III.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: