Home GamingPC Warhammer® 40,000®: Dawn of War® III onthult Howling Banshees

Warhammer® 40,000®: Dawn of War® III onthult Howling Banshees

by Mark van Truijen
In de aanloop naar de release van Warhammer 40,000: Dawn of War III, onthullen SEGA en Relic Entertainment enkele nieuwe en terugkerende eenheden die fans kunnen commanderen. Ga naar DawnOfWar.com om op de hoogte te blijven van de laatste aankondigingen.

Snel, nauwkeurig en vernietigend. Dat zijn de Howling Banshees, een zeer goed getrainde kaste van vrouwelijke Aspect Warriors. Dankzij hun lichte bewapening blijven ze zeer behendig in lijf-aan-lijf-gevechten. Ze vechten met een felheid die de meeste Eldar doet geloven dat ze zijn ontsproten aan de oorlogsgod Kaela Mensha Khaine zelf. 

De Howling Bansees zijn gewapend met Shuriken Pistols en Power Swords, maar hun dodelijkste wapen dragen ze op hun gezicht. Het Banshee Mask is namelijk voorzien van een krachtige geluidsversterker die de kenmerkende kreet van de Howling Banshee rondom haar uitstraalt. Het effect is een kreet die zo krachtig is dat vijanden verlamd raken van angst en als aan de grond genageld blijven staan.

De speelstijl van de Howling Banshees is heel bijzonder. In kleine aantallen zijn ze zwak, maar grotere Banshee-legers kunnen absoluut vernietigend zijn. Door hun snelle bewegingen en crowd control-vaardigheden te combineren, kunnen Banshees hele legers vastzetten, zodat andere eenheden ze van afstand kunnen bestoken en vernietigen. Je ziet het allemaal in volle glorie op deze spotlight-pagina.

Vaardigheden

  • Fleet of Foot: Verhoogde snelheid en sneller schildherstel binnen de psychische straal van een Webway Gate
  • Battle ScreamWanneer Howling Banshees de strijd in stormen, stoten ze een psychosonische kreet uit die vijanden in een bepaald gebied vertraagt
  • Quick Strike (vereist upgrade): De Howling Banshees razen vooruit langs een rechte lijn, waarbij ze de vijanden op hun pad beschadigen en achteruit beuken.
Bekijk ook onze eerdere onthulling van de Wraithknight, en de blogpost van onze Art Director Matt Kuzminski getiteld Modernizing Macha. Deze post gaat over het updaten van een populair personage dat twaalf jaar geleden voor het laatst verscheen in het originele Dawn of War!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: