That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC

Warhammer 40.000 Inquisitor – Martyr verkrijgbaar vanaf 5 juni

Neocore en Bigben maken bekend dat de release van Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr voor pc, Xbox One en PlayStation 4TM, die gepland stond voor 11 mei, is uitgesteld naar 5 juni.

Om spelers de best mogelijke spelervaring en naadloos verbonden gameplay te garanderen, is de release enkele weken uitgesteld. Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr verschijnt daarom op 5 juni, tegelijk op Xbox One, PlayStation®4 en pc.

Warhammer release.jpg

Neocore Games is een gamestudio in Boedapest met de nodige ervaring in Action-RPG’s, zowel op pc als op consoles, zoals gedemonstreerd door de titel “The Incredible Adventures of Van Helsing“. Het team werkt al drie jaar aan Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr. Dit wordt de allereerste Action-RPG in het Warhammer 40,000-universum.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr laat spelers een Inquisitor besturen in de Caligari-sector, een regio die wordt geteisterd door ketters, mutanten en Chaos Daemons. De game is lokaal speelbaar met een of twee spelers, en online-coöp met maximaal vier spelers. In een samenhangend universum moeten spelers tal van missies met gevarieerde doelen voltooien. De speler vertegenwoordigt een van de drie klasses met complementaire vaardigheden, elk met specifieke vaardigheden en gevarieerde, aanpasbare opties: de Assassin, de Crusader en de Psyker. De even tactische als brute gevechten vinden plaats in vernietigbare omgevingen, spelers kunnen daarbij een coversysteem gebruiken dat uniek is in dit soort games.