That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, Xbox 360

Wargaming aanwezig op de E3

Wargaming kondigde van de week officieel haar aanwezigheid op de Electronic Entertainment Expo (E3) 2014 aan, die plaats zal vinden in het Los Angeles Convention Center van 10 tot en met 12 Juni. De booth zal maar liefst 930 m2 bedragen en is te vinden in de South Hall nummer 623.

De line up zal dit jaar de PC versie van World of Tanks bevatten, met zijn reeds ondergaande grafische en content upgrade en World of Tanks: Xbox 360 Edition met een nieuwe reeks aan voertuigen. Ook zal de release datum en details bekend worden gemaakt van World of Tanks Blitz, die onlangs een softlaunch in Scandinavië heeft gehad en binnenkort wereldwijd live zal gaan.

De bezoekers aan de booth kunnen gedurende de shows meedoen aan exclusieve weggeefacties. Ook kunnen zij hands-on aan de slag op één van de vele gaming stations met diverse Wargaming titels waaronder World of Tanks, World of Warplanes, World of Tanks: Xbox 360 Edition en World of Tanks Blitz.

Ook zal Wargaming op de E3 twee originele tanks tentoonstellen namelijk de M4 Sherman medium die buiten de Zuid hal zal staan en de T62A medium tank die in de booth zelf te bezichtigen zal zijn.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE