That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Xbox One

Warface gaat naar Mars: wereldwijde update komt in juni

Vandaag heeft Warface voor juni een epische contentupdate aangekondigd, met onder meer een uitgebreide “Mars”-coöpcampagne en een unieke “Armageddon”-strijdpas. Deze meerlagige update brengt grote veranderingen in Warface-gameplay en -instelling.

Bekijk Warface Mars Reveal Trailer:

De “Mars”-raid zal spelers naar de Rode Planeet brengen die als taak hebben menselijke kolonisten te redden van de aanval van de kwaadaardige militaire organisatie Blackwood. Voor het eerst zullen spelers de missie voltooien door te spelen als angstaanjagende SED’s – humanoïde robots die hun eigen gevechtstijl en unieke modulaire wapens hebben.
De speciale modulaire wapens van SEDs, Arcus genaamd, vereisen geen munitie. In plaats daarvan moeten spelers de batterij van de blaster controleren en voorkomen dat deze oververhit raakt. Modulaire Arcus-wapens hebben drie activeringsmodi: automatisch, sluipschutter en de derde modus, die beschikbaar wordt na het voltooien van verschillende uitdagingen.

De “Mars”-ervaring zal ook nieuwe vijanden en twee gloednieuwe bazen bevatten. Tijdens de play-throughs ervaren spelers een lage zwaartekracht en verkennen ze enorme open locaties in de Martiaanse woestijn en interieurs van de aardkolonie op de rode planeet. De sleutel tot succes in de missie is goed gecoördineerd teamwerk: het spel bevat ook stealth-afleveringen die samenwerking tussen teams zullen belonen.
Bovendien zal naast de lancering van de “Mars”-campagne een “Armageddon” -gevechtenkaart worden vrijgegeven.

Gedurende drie opeenvolgende maanden van het “Armageddon” kunnen spelers meer dan honderd verschillende PvP- en PvE-uitdagingen voltooien, waarmee ze unieke wapens en camouflage van de Phobos- en Deimos-serie kunnen krijgen, evenals de Armageddon-pantserset en tientallen nieuwe prestaties. Als hoofdprijs kunnen spelers Typhoon-12 krijgen, het nieuwe unieke jachtgeweer voor de klasse Medic. “Armageddon” battle pass is al beschikbaar voor de pre-order.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE