Home Gaming War Mongrels Renegade Edition nu verkrijgbaar voor PlayStation 5

War Mongrels Renegade Edition nu verkrijgbaar voor PlayStation 5

by Jos Vis

Toonaangevende uitgever Meridiem Games is verheugd aan te kondigen dat de speciale Renegade-editie van War Mongrels in een doos nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5 in Europese speciaalzaken. War Mongrels, ontwikkeld en digitaal gedistribueerd door Destructive Creations, is een aangrijpend isometrisch real-time tactiekspel dat de minder bekende kant van de Tweede Wereldoorlog laat zien door de ogen van een groep gedesillusioneerde deserteurs die worstelen om te overleven aan het oostfront.

Meridiem Games is verantwoordelijk voor het ontwerp, de productie en de Europese distributie van de speciale editie van War Mongrels in een doos en heeft de opvallende Renegade-editie gemaakt met een digitale soundtrack van de game, een kunstboek met gedetailleerde karakterbiografieën in een speciaal ontworpen koffer met exclusieve kunstwerk.

Nadat ze zijn overgelopen naar het Derde Rijk, worstelt een groep gedesillusioneerde voortvluchtigen om de meedogenloze beproevingen van het oostfront van de Tweede Wereldoorlog te overleven. Terwijl ze door het door oorlog verscheurde gebied sluipen, zullen ze het hoofd moeten bieden aan een kwaad dat niet alleen hun waarden en idealen uitdaagt, maar de hele mensheid.

Ontdek een weinig bekende kant van de Tweede Wereldoorlog door de aangrijpende campagne van War Mongrels. De viscerale actie wordt begeleid door geanimeerde scènes die het verhaal verder uitdiepen, geïnspireerd door echte verslagen van overlevenden en oorlogshistorici. Op zoek naar authenticiteit in de details van uniformen, regionaal terrein, krantenartikelen en alles daar tussenin.

Ontwikkelaar Destructive Creations wil licht werpen op aspecten van de Tweede Wereldoorlog die zelden in geschiedenisboeken voorkomen. Alle inhoud in War Mongrels werd onderworpen aan zorgvuldig en grondig onderzoek, met verwijzingen naar een breed scala aan historische bronnen, geverifieerd door geschiedenisadviseurs Michał Flont, Jack Cuccurullo, en onderschreven door onafhankelijke historici van over de hele wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d