Home Gaming Wano Country verhaallijn onderdeel van ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4

Wano Country verhaallijn onderdeel van ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4

by Pim, Sel

Hoewel de Wano Country verhaallijn pas twee maanden geleden werd onthuld in de anime, maakt de nieuwste verhaallijn van de One Piece-serie onderdeel uit van ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4. Omdat de Wano Country verhaallijn momenteel nog wordt verteld, bevat de game een volledig originele vertelling van het avontuur. We willen de pret niet bederven door al te veel te verklappen maar de reis stuurt je door de kenmerkende omgevingen van Wano Country en stelt de Straw Hat Crew oog in oog met het dodelijkste gevaar ooit.

Er zijn daarnaast twee nieuwe speelbare personages bevestigd:

Zoro: De onverzettelijke zwaardvechter en meester van de Santoryu, de zelfgecreëerde vechtstijl met drie zwaarden, sluit zich aan bij het gevecht! Hij was het eerste lid van de Straw Hat Crew en zal ongetwijfeld groot onderdeel worden van de Wano Country gevechten.

Carrot: Ze is een geboren vechter, een lid van de nertsen-stam en ongetwijfeld een kracht om rekening mee te houden op het slagveld. Als nerts kan ze de mysterieuze kracht oproepen om te veranderen in haar Sulong vorm. Door te kijken naar de maan kan ze haar oerinstincten omzetten naar een onmetelijk vernietigende kracht.

The Pirate Warriors zijn terug en met hen een explosiever verhaal dan ooit, meer omgevingen en nog gekkere aanvallen in ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4. Volg Luffy en de Straw Hat Crew vanaf het begin van hun verhaal naar de nieuwste Wano Country verhaallijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d