Home Movies Waar is het grote boek van Sinterklaas?’ lanceert swingende titelsong

Waar is het grote boek van Sinterklaas?’ lanceert swingende titelsong

by Jos Vis

De officiële videcoclip van Swingelélé is gelanceerd. De titelsong van WAAR IS HET GROTE BOEK VAN SINTERKLAAS? ; gezongen door Danspiet en Coole Piet. De pieten van De Club Van Sinterklaas swingen er op los in de video. Carlo Boszhard is te zien als speelgoedfabriek-directeur Guus Blik, die pakjesavond dreigt te verstoren. Op het YouTube-kanaal van De Club Van Sinterklaas worden de komende maand nog meer swingende hits en verrassende Sinterklaasvideo’s verwacht.

Extra persvoorstelling
Smaakt dit naar meer? Aanstaande woensdag 16 oktober om 12.30 uur is er een extra persvoorstelling van WAAR IS HET GROTE BOEK VAN SINTERKLAAS? bij Dutch FilmWorks. De regie is in handen van Carlo’s oud-Telekids-collega Armando de Boer, die ook SINTERKLAAS EN DE VLUCHT DOOR DE LUCHT (2018) regisseerde. Naast Carlo Boszhard spelen ook Irene Moors, Soy Kroon en Maaike Martens een rol in de film.

Het verhaal
Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op De Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feestdagen te redden? Dit is het achtste avontuur uit de succesvolle Club van Sinterklaas-reeks, die stuk voor stuk zijn bekroond met een Gouden Film.

Filmdistributeur Dutch FilmWorks brengt WAAR IS GROTE HET BOEK VAN SINTERKLAAS? vanaf 17 oktober 2019 uit in de Nederlandse bioscopen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: