Home Gaming VShojo’s Anime VTubers vechten tegen GODS in SMITE’s nieuwste cross-over

VShojo’s Anime VTubers vechten tegen GODS in SMITE’s nieuwste cross-over

by Jos Vis

Bereid je voor op een episch avontuur terwijl VShojo’s legendarische VTubers hun weg vinden naar het slagveld van de goden! Deze WILD-crossover bevat zes nieuwe skins voor enkele van je favoriete VTubers:

  • Vei
  • Ironmouse
  • Nyanners
  • Silvervale
  • Kson
  • Apricot

Ze hebben zich verzameld voor een laatste evenement en jij bent uitgenodigd om er deel van uit te maken. Of ze nu rocken met VShojo of een indiecarrière nastreven, je wilt het VShojo-evenement niet missen – alleen in SMITE!

Deze zes op anime geïnspireerde skins zijn prachtig ontworpen om de essentie van elke VTuber vast te leggen en hun virtuele persona’s echt tot leven te brengen. Ze worden allemaal geleverd met speciale visuele effecten plus een uniek stempakket dat is opgenomen door het VShojo-talent. Samen met cosmetica zoals ward skins en global emotes (waarvan één zelfs de legendarische Zentreya bevat), zijn de skins te koop in het SMITE x VShojo Crossover Event. Moge de kracht van goden en anime aan jouw kant staan!

“Omdat ik zelf fan ben van VShojo, kreeg ik de geweldige kans om kunst en design richting te geven aan de SMITE x VShojo-crossover”, zegt SMITE QA-analist Micaila Breashears. “Dat was een geweldige ervaring en veel afdelingen bij Titan Forge kwamen echt samen om dit evenement speciaal te maken. Er is veel onderzoek gedaan om de VShojo-personages te laten klinken en er op hun best uit te laten zien! Bovendien konden alle meisjes hun eigen skins en omroeppakketten in de game inspreken, en ze waren zo geweldig om mee te werken bij elke stap die ze zetten.”

Om het SMITE x VShojo-evenement te vieren, loopt er twee weken lang een speciale Twitch Drop-campagne, van 16 mei tot 30 mei. Stem af op je favoriete VShojo-streamers om exclusieve VShojo-drops te scoren en toon je steun voor deze makers van inhoud! Drops zijn beschikbaar op ALLE kanalen van VShojo-streamers.

Zowel de profielavatar als het in-match omroeppakket kunnen op deze manier worden ontgrendeld voor elke VTubing-ster: Nyanners, Kson, Silvervale, Apricot, Ironmouse en Vei. Dat zijn in totaal 12 items die GRATIS worden weggegeven, alleen om te bekijken! En ja, elk omroeppakket is opgenomen door het overeenkomstige VShojo-talent zelf. Dat betekent dat je Oishi je kan opvrolijken terwijl je het slagveld in stijl domineert! Stel je eens voor: je rent er middenin en zorgt voor moorden terwijl Kson je aanmoedigt! Announcer-pakketten kunnen in elke wedstrijd worden gebruikt, zelfs als je niet als een VShojo-personage speelt.

Vervolgens geven alle SMITE-partners en de VShojo-talentkanalen van 31 mei tot 14 juni SMITE-viewerpunten weg. En als je de kans mist om die GRATIS beloningen te bemachtigen, worden ze beschikbaar in de SMITE Viewer Store!

Met de VShojo-update van vandaag is het derde en laatste hoofdstuk in het Hope Reborn-evenement begonnen, met de introductie van 3 nieuwe skins – en er volgen er nog 3 op 30 mei. De iconische SMITE-godin Artemis krijgt ook een volledige visuele update, waardoor ze een prachtige nieuwe look krijgt! Er zijn veel balansveranderingen doorgevoerd, waaronder mode-specifieke tweaks. Alleen in Duel kun je bijvoorbeeld, nadat je je tegenstander hebt uitgeschakeld, nu een Orb oppakken die je kracht geeft tegen torens.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: