Home GamingAndroid Vroege toegang tot Minecraft Earth is nu beschikbaar in Nederland en België

Vroege toegang tot Minecraft Earth is nu beschikbaar in Nederland en België

by Pim, Sel

Eindelijk is het zover. De vroege toegang tot Minecraft Earth is NU beschikbaar in Nederland en België. Je leest het goed: de gratis te spelen mobiele Minecraft-game is vanaf nu beschikbaar als download voor iOS en Android. Deze nieuwe versie van Minecraft-spel maakt gebruik van de Bedrock-engine en de allernieuwste AR-technologie.

De vroege toegang voegt functies toe die niet beschikbaar waren in de besloten bèta, zoals:

  • Avonturen – Dit zijn kleine procedureel gegenereerde Minecraft-werelden die tijdelijk beschikbaar zijn. Deze levensgrote augmented reality-ervaring is bijzonder geschikt voor sociale multiplayer.
  • Nieuwe mobs, smelten en items maken – Naast het schattige modderige varken, de loeibloem, het jumbokonijn en de kakelzwam ontmoet je allerlei nieuwe vriendelijke en vijandelijke mobs. Verder kun je ertsen omsmelten tot staven. En als je de juiste materialen hebt, kun je nu ook zelf items maken. Je hoeft ze dus niet meer allemaal te verzamelen.

De avonturen worden mogelijk gemaakt door twee belangrijke Microsoft-technologieën. Op de dedicated servers van Azure PlayFab worden zowel bouwplaten als avonturen gehost voor de multiplayerfuncties van Minecraft Earth. Daarnaast zorgt Azure Spatial Anchors (ASA) voor gedeelde ervaringen en persistente AR-content. Hierdoor brengt Minecraft Earth op unieke wijze gamers samen: als jij in een park bij jou in de buurt een verlaten mijn met schatten vindt, kan de ASA-service andere spelers naar hetzelfde avontuur leiden.

Breng het Minecraft-universum naar de echte wereld met augmented reality en verander je omgeving in één grote blokkendoos! Ga voor meer informatie naar Minecraft.net. Volg ons ook via @MinecraftEarth!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: