Home Gaming VR Puzzle Adventure A Fisherman’s Tale komt naar Quest

VR Puzzle Adventure A Fisherman’s Tale komt naar Quest

by Jos Vis

Vertigo Games en InnerspaceVR hebben hun bekroonde VR-titel A Fisherman’s Tale aangekondigd die later dit jaar naar Oculus Quest komt. De aankondiging werd gedaan op Oculus Connect 6 in San Jose, Californië. Het verbluffende VR-puzzelavontuur is al beschikbaar op PlayStation VR-, HTC Vive-, Oculus Rift- en Windows Mixed Reality-headsets sinds de eerste lancering op 22 januari 2019.

Het veelgeprezen A Fisherman’s Tale maakt gebruik van innovatieve gamemechanica exclusief voor VR, waardoor het een echt unieke en meeslepende ervaring wordt. Spelers werken met oneindige, nog kleinere en grotere replicaties van zichzelf, met behulp van real-life bewegingen om puzzels op te pakken, te gooien, te combineren en te gebruiken om puzzels op te lossen en hun weg te vinden uit een wereld waar de fysica volledig is gebroken. A Fisherman’s Tale speelt zich af in een wereld van oneindige recursie en is een reis van introspectie en extraspectie waarbij de speler zowel binnen als buiten zichzelf moet reiken als hij de waarheid van een ongewoon groot verhaal wil ontdekken.

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat A Fisherman’s Tale binnenkort beschikbaar zal zijn op Oculus Quest,” zei Balthazar Auxietre, creatief directeur en mede-oprichter van Innerspace. “We doen er alles aan om een ​​ervaring te creëren die vergelijkbaar is met de pc-versie, maar met het complete ongebonden gemak van Quest. We zijn verbaasd over hoe krachtig het platform is voor zo’n compact en betaalbaar apparaat. Het is echt opwindend om onze game naar een nieuw platform met zoveel potentieel te brengen en we hopen dat Quest-gebruikers blij zullen zijn met het avontuur van onze kleine visserspop. ”

Het verbluffende VR-puzzelavontuur A Fisherman’s Tale is al beschikbaar op PlayStation VR, HTC Vive, Oculus Rift en Windows Mixed Reality-headsets sinds de eerste lancering op 22 januari 2019. Later dit jaar kunnen VR-spelers de realiteit buigen en draaien wanneer de game wordt gelanceerd voor de Oculus Quest. Voor meer informatie, bezoek afishermanstale-game.com, abonneer u op de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Twitter.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d