Home Gaming VR-platformgame TOSS! is nu beschikbaar

VR-platformgame TOSS! is nu beschikbaar

by Jos Vis

Het is tijd om los te gaan met de wilde rit van de nieuwe VR-platformgame TOSS!, nu wereldwijd beschikbaar voor Meta Quest, PC VR en PS VR2!

In deze VR-partyplatformgame worden spelers losgelaten in verschillende biomen, terwijl ze zich rondslingeren in speeltuinen in de cloud, terwijl ze ook op zoek zijn naar hun meest favoriete snack. Verzamel bananen, verbeter je topscore en daag je vrienden uit om te pronken met je vaardigheid in de luchtaap!

En als je innerlijke aap nog steeds niet overtuigd is: Agera Games en Vertigo Games Publishing hebben een lanceringstrailer boordevol actie voorbereid om te laten zien dat ze niet alleen maar aan het rondhangen zijn:

Nadat je een noodlanding hebt gemaakt op een betoverende wolkenplaneet, bevind je je in een wereld boordevol spanning en uitdaging. Om je beschadigde ruimteschip te repareren en terug naar huis te gaan, moet je meer dan 75 opwindende niveaus doorkruisen, verspreid over 9 verbluffende cloudscape-biomen. Terwijl je door deze speeltuinen zwaait en lanceert, verzamel je onderdelen die essentieel zijn voor de restauratie van je ruimteschip, en gooi je jezelf helemaal terug naar huis!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: