Home Gaming VR Ping Pong Pro laat je vanaf 12 november tafeltennissen met een (VR-) bril op

VR Ping Pong Pro laat je vanaf 12 november tafeltennissen met een (VR-) bril op

by Jos Vis

Merge Games en ontwikkelaars ONE-O-ONE GAMES en IV Productions zijn verheugd om aan te kondigen dat ze op 12 november de PC VR- en PS VR-titel VR Ping Pong Pro zullen uitbrengen! De game zal beschikbaar via Steam, HTC Vive en PlayStation 4. VR Ping Pong Pro is het vervolg op tafeltennissimulator VR Ping Pong en zal je in een virtuele tafeltennisprof veranderen.

VR Ping Pong Pro brengt 8 verbluffend fotorealistische achtergronden samen, variërend van arcades en stadions tot Japanse tuinen, en laat je zowel offline als online concurreren, naast een scala aan verschillende modi en aanpassingsopties!

Met de mogelijkheid om van beginner naar professional te gaan met 5 unieke moeilijkheidsniveaus, is VR Ping Pong Pro gevuld met spannende minispellen, bal- en racketaanpassingsopties en natuurgetrouwe fysica om je de ultieme VR Ping Pong-ervaring te geven!

VR Ping Pong Pro verhoogt de inzet met online multiplayer en laat je kiezen uit singles wedstrijden of toernooien, met mensen van over de hele wereld! Kun jij in november de echte Ping Pong Pro worden? Ontdek het op de 12e.

Naast de aankondiging van de releasedatum hebben Merge Games ook verschillende nieuwe gifs uitgebracht die enkele van de aanpasbare rackets tonen die je in de game kunt ontgrendelen! Houd de Facebook-pagina van Merge hier in de gaten voor meer informatie in de aanloop naar de release en voeg hier het spel toe aan je Steam-verlanglijst.

VR Ping Pong Pro is beschikbaar via Steam en de PlayStation Store op 12 november en kost € 24,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d