That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Series, TV

Voor elk wat wils met de februari releases van Universal

VICTORIA AND ABDUL – 21 februari – Blu-ray en DVD
VictoriaAbdul.jpgVictoria and Abdul vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria (Judi Dench) en Abdul Karim (Ali Fazal), een jonge klerk uit India. Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen beide. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter. De mensen en bedienden om hen heen proberen allen deze band te verbreken. Hun vriendschap wordt echter steeds sterker en de koningin gaat de wereld met andere ogen bekijken.

HappyDeathDay.jpg

HAPPY DEATH DAY – 21 februari – Blu-ray en DVD
Happy Death Day is de nieuwe film van horrorproducent Blumhouse Productions (Get Out, Split, The Purge-films). In Happy Death Day speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt, en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.

BEAUTY AND THE BEAST SEIZOEN 4 – 21 februari – DVD
Het klassieke sprookje Belle en het Beest krijgt een donkere draai in deze award winnende serie! Wanneer de getroebleerde detective Cat Chandler (Kristen Kreuk – Smallville) valt voor de dokter met een dodelijk geheim (Jay Keller) is het alles behalve een romantisch sprookje. Mis niks van het vierde en laatste seizoen van de spannendste televisie romance. Beauty & the Beast seizoen 4 bestaat uit 13 onvergetelijke afleveringen en exclusief bonusmateriaal!

Andere releases in februari:

  • Blaze & The Monster Machine: Light Riders!
  • Law & Order S.V.U. seizoen 18
  • Shimmer & Shine V5: Playful Pets of Zahramay Falls
  • The Wilde Wedding – 21 februari
  • The Layover – 21 februari
  • TMNT: The Cult of Shredder – 21 februari