Home Gaming Vlieg als een vogel met Eagle Flight

Vlieg als een vogel met Eagle Flight

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is onze eerste Virtual Reality game, Eagle Flight™, beschikbaar voor de Oculus Rift. Eagle Flight is vanaf 8 november verkrijgbaar voor PlayStation VR en vanaf 20 december voor HTC Vive.

Eagle Flight, specifiek voor VR ontwikkeld, focust zich vooral op toegankelijkheid en comfort. De game maakt gebruik van een VR control technologie die spelers voorziet van natuurlijke en zeer nauwkeurige bewegingscontrols. Met deze nieuwe technologie kunnen spelers comfortabel vliegvaardigheden ontwikkelen om vervolgens opmerkelijke manoeuvres uit te halen en een echte vliegsensatie te ervaren.

Eagle Flight is ontwikkeld door FunHouse, onderdeel van Ubisoft Montreal. Eagle Flight speelt zich 50 jaar nadat de mensen van de aarde zijn verdwenen af, waardoor wilde dieren en de natuur Parijs hebben overgenomen. De game laat spelers een van de meest bezochte steden via een ander oogpunt bekijken, namelijk als een vogel die zijn prooi probeert te vangen. Spelers vliegen als een adelaar langs historische highlights, door smalle straatjes en via geheime doorgangen. In de singleplayer-modus kunnen spelers hun vliegvaardigheden verbeteren, nieuwe trucs leren door aan uitdagingen deel te nemen en in de multiplayer een spannende verover-de-prooi modus spelen, met maximaal drie tegen drie spelers.

“Wij vinden innovatie en nieuwe technologie erg belangrijk. We zijn erg enthousiast om onze eerste Virtual Reality game, Eagle Flight, uit te brengen”, zegt Patrick Plourde, VP van FunHouse. “Eagle Flight is een game voor beginnende en ervaren VR spelers. De game is erg intuïtief, dus beginnende spelers kunnen simpelweg de game opstarten en op hun eigen niveau en tempo vliegen. Ervaren spelers die op zoek zijn naar een uitdagendere ervaring, kunnen de singleplayer-uitdagingen of de multiplayer proberen, waar ze als een expert door de straten, lucht en ondergrondse plekken van Parijs navigeren om de prooi te vangen om hun tegenstanders te verslaan.”

Eagle Flight is de eerste Virtual Reality titel van Ubisoft. Ubisoft werkt ook aan VR-titels zoals Werewolves Within™, Star Trek™: Bridge Crew en werkt samen met de filmmaatschappij SpectreVision.

Voor meer informatie over Eagle Flight, bezoek je eagleflightgame.com.

Om meer te weten te komen over andere Ubisoft games, bezoek je ubiblog.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: