That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Featured, Gaming, Nintendo Switch

Virtua Racing en Wonder Boy: Monster Land komen naar Nintendo Switch

Virtua Racing en Wonder Boy: Monster Land zijn de volgende reeks titels die zich op 27 juni 2019 bij de SEGA AGES-line-up voegt.

SEGA AGES Virtua Racing neemt de gerespecteerde klassieker en levert een dramatische revisie met een verbeterde framerate, een veel grotere trekkingsafstand, online matchmaking (en leaderboards) en een nieuwe Replay-monteur die niet bestond in de originele release. Niet alleen dat, maar het spel ondersteunt ook SIMULTANE lokale multiplayer met maximaal 8 spelers, zodat je die arcade-ervaring met je vrienden kunt aanjagen!

SEGA AGES Wonder Boy: Monster Land bevat een aantal opmerkelijke verbeteringen, zoals een “Power Up New Game” -functie (New Game Plus) die op elk moment kan worden ingeschakeld, zelfs als je het spel niet hebt verslagen, zodat je opnieuw kunt opstarten na een Game Over met dezelfde versnelling. Er zijn ook 3 nieuwe uitdagingsmodi (Sphinx en Monster Castle-tijdaanvallen plus de Fire Ball-score aanval), online leaderboards, een Replay-functie en een “Money Hungry Mode”. Dit laatste item speelt een bug af die bestond in de arcade-original waar spelers de waarde van verborgen goud zouden verhogen door de joystick snel heen en weer te schudden. Hoewel de onbedoelde bug hier standaard is ingeschakeld, schakelt de “Money Hungry Mode” het uit voor echt hardcore!

Virtua Racing

Bestuur een Formule 1-racewagen en neem het op tegen de beste coureurs ter wereld in de eerste getrouwe weergave van de arcade-klassieker. Kies tussen de Normal Race-modus met races van vier tot vijf ronden, of test je uithoudingsvermogen door 20 rondes in de Grand Prix-race te rijden. De prestaties van je auto worden beïnvloed, hoe langer je rijdt, dus zorg ervoor dat je zorgvuldig je pitstop-strategie plant, zodat je de geblokte vlag kunt pakken!

Wonder Boy: Monster Land

Na de nederlaag van de slechte koning was het koninkrijk Wonder Land een paradijs … maar niet lang. De vrede werd verbroken toen een woeste, vuurspuwende draak zonder waarschuwing toesloeg en Wonderland overnam met een zwerm kwaadaardige, monsterlijke handlangers, en het ooit vredige land veranderde in het volkomen chaotische Monsterland. Zich realiserend dat hij Wonderland’s laatste hoop is, gaat Wonder Boy op een ongelooflijke reis op pad om het land van de monsters te bevrijden en de ‘onoverwinnelijke’ boze draak te verslaan.

Virtua Racing and Wonder Boy: Monster Land is vanaf 27 juni 2019 individueel verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE