Home Gaming Viking strategy game Northgard klaar voor het gevecht op PlayStation 4 en Xbox One

Viking strategy game Northgard klaar voor het gevecht op PlayStation 4 en Xbox One

by Jos Vis

De Franse indiostudio Shiro Games heeft hun bestverkopende strategiespel Northgard op de PlayStation 4 en op de Xbox One uitgebracht. De komst van de speciale consoleversie van de populaire Viking RTS komt een week na de succesvolle lancering op de Nintendo Switch.

Northgard op console bevat alle inhoud in de Steam-basisversie, inclusief de belangrijkste Ragnarok- en Relics-updates. Dit betekent: zes clans, een lange verhaalcampagne voor één speler, coöperatief en competitief online spelen op verschillende kaarten, waaronder het Ragnarok met apocalyptisch thema, gerangschikt spel en nog veel meer. Shiro Games heeft er ook voor gezorgd dat spelen met de controller moeiteloos verloopt, met veel tweaks en een volledig vernieuwde gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor gamepads.

De veelgeprezen Northgard, die sinds de aankomst in 2018 meer dan 1 miljoen eenheden op Steam heeft verkocht, is een strategiespel dat diep geworteld is in de Noorse mythologie. Spelers nemen de controle over hun gekozen Viking-clan om nieuwe gebieden te verkennen en te vestigen die zijn gevuld met ongekende rijkdom en dodelijke magische vijanden, van verschrikkelijke wolven en ondode krijgers tot reuzen en grote draken. Om bekendheid te geven aan hun clan en geschiedenis te schrijven, moeten spelers hun middelen zorgvuldig beheren, handelen met rivaliserende clans, bevriend raken met of mythische wezens verslaan, de zwaarste winters trotseren en meedogenloze landen veroveren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: