Home GamingAndroid Vier het nieuwe jaar met Call of Duty: Mobile Seizoen 1: Heist, gelanceerd op woensdag 19 januari

Vier het nieuwe jaar met Call of Duty: Mobile Seizoen 1: Heist, gelanceerd op woensdag 19 januari

by Jos Vis

Breek in Hacienda, bemachtig de informatie en ontsnap onopgemerkt in Call of Duty: Mobile Seizoen 1: Heist. Deze nieuwe verhaallijn, die op woensdag 20 januari om 01:00 CET wordt gelanceerd, ziet Makarov als het hoofd van een groot misdaadsyndicaat en het seizoen bevat een nieuwe Battle Pass, Lunar New Year-evenementen en een nieuwe versie van Nuketown met hetzelfde thema, extra Battle Royale-inhoud en meer.

Tijdens het eerste seizoen van 2022 krijgen spelers de mogelijkheid om 50 nieuwe niveaus van Battle Pass-beloningen te verdienen. Heist bevat een nieuwe voorraad gratis en premium content, waaronder nieuwe operators zoals Makarov – Kingfish en Yuri – Bratok, twee nieuwe functionele wapens – de PPSh-41 SMG en de Kilo 141 Assault Rifle, een nieuwe tactische granaat, Weapon Blueprints, Calling Kaarten, Charms, COD Points (CP) en meer die het hele seizoen gelanceerd worden!

Stel je plannen in en bekijk de belangrijkste hoogtepunten voor Call of Duty: Mobile Seizoen 1: Heist komt naar Android en iOS:

  • Nieuwe maps
  • Hacienda – Hacienda verscheen voor het eerst in Call of Duty: Black Ops 4 en neemt operators mee naar het landgoed van een misdaadbaas op het Spaanse platteland. Vecht door een weelderige wijngaard, het boothuis, het arsenaal en voor risiconemers, de zeer omstreden centrale binnenplaats.
  • Nuketown Temple – Kom later in het seizoen aan en ervaar Nuketown als nooit tevoren met een nieuwe setting om het nieuwe maanjaar te vieren. De gewoonlijk geïsoleerde locatie bevindt zich nu in het midden van de stad, met nieuwe architectuur, rekwisieten en hetzelfde chaotische tempo waar de kaart bekend en geliefd om is.
  • Nieuwe evenementen: Winter Wish en de Lunar New Year Puzzle – In het Winter Wish-evenement kunnen spelers hun favoriete beloningen kiezen uit een verzameling items en vervolgens missies voltooien om tokens te verwerven die ze kunnen besteden aan het ontgrendelen van die items. Voor de Lunar New Year Puzzle verdienen spelers tokens voor het voltooien van verschillende taken, waarbij de puzzel in de loop van de tijd langzaam wordt onthuld en daarbij beloningen worden verdiend.
  • Nieuwe MP-modus met thema – Red Envelope Confirmed – Wordt aan het einde van de maand gelanceerd en spelers strijden tegen elkaar in een 10v10 Kill Confirmed-thema voor het Lunar Year of the Tiger. Verzamel rode enveloppen in plaats van dogtags en ontdek het verborgen paasei om vuurwerk af te steken ter viering van een nieuw begin. Verzamel genoeg enveloppen om extra beloningen te verdienen, zoals credits en cosmetica.
  • Battle Royale-updates – Zowel geïsoleerde als blackout-kaarten ontvangen cosmetische en thema-updates om de viering van het nieuwe maanjaar te weerspiegelen. Spelers op Geïsoleerd kunnen ook deelnemen aan een snowboard mini-game die exclusief is voor die kaart.
  • Spelers kunnen in deze release ook veel updates en verbeteringen aan de game verwachten, naast nieuwe seizoensuitdagingen, gelukstrekkingen, bundels en meer die beschikbaar zijn in de winkel zodra het seizoen begint.
YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: