That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Gaming, Nintendo Switch, Wii U

Vier de lente met korting op ruim 140 titels in de Nintendo eShop

Om het begin van de lente te vieren, biedt de Nintendo eShop korting op ruim 140 titels. Deze actie begint op 22 maart om 15.00 uur en duurt tot 23:59 op 5 april. Het gaat om titels voor de  Nintendo SwitchNintendo 3DS-systemen en Wii U. Ga tijdens de actieperiode naar de Nintendo eShop voor alle info over de deelnemende titels en kortingen.
Nintendo Switch-bezitters die nog niet in de hectische vechtfun van ARMS zijn gedoken, kunnen binnenkort hun kans grijpen, want ARMS is tijdens de actieperiode met 33% korting verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Daarnaast wordt er een ARMS Global Testpunch-evenement gehouden van 31 maart om 06:00 uur tot 05:59 op 3 april. Tijdens deze periode kan iedereen met een Nintendo Switch een demoversie van de game downloaden om de vechtactie eens te proberen – helemaal gratis!
Andere hoogtepunten van de kortingsactie op de Nintendo Switch zijn grote titels alsDOOML.A. Noire en The Elder Scrolls V: Skyrim®, plus multiplayerfavorieten als Super Bomberman RRocket League® en EA SPORTS (TM) FIFA 18 – allemaal verkrijgbaar met kortingen tot 50%.
Fans die recent genoten van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Xenoblade Chronicles 2 op de Nintendo Switch krijgen nu de perfecte kans om de geschiedenis van die twee series te verkennen op de Nintendo 3DS, want daarop zijn The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D en Xenoblade Chronicles 3D * in de aanbieding. Spelers die nog meer epische avonturen op hun handheld willen beleven, kunnen op jacht gaan in Monster Hunter Stories™Monster Hunter™ 4 Ultimate en Monster Hunter (TM) Generations – allemaal verkrijgbaar op de Nintendo 3DS met tot 50% korting op de gebruikelijke eShop-prijs.
Sinds begin maart kunnen spelers de Gouden punten die ze verzamelden via het My Nintendo-puntenprogramma uitgeven aan digitale games en downloadbare content voor de Nintendo Switch. Dit geldt ook voor de games die in de aanbieding zijn. Voor spelers die al een bergje gouden munten verzamelden, is de kortingsactie dus het perfecte moment deze in te wisselen voor een paar spannende digitale titels.
 
De kortingsactie in de Nintendo eShop begint op 22 maart om 15.00 uur en duurt tot 23:59 op 5 april. Tijdens deze actie gelden kortingen op een groot aantal digitale games voor Nintendo Switch, Nintendo 3DS en Wii U.
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE