That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Series, TV

Verzamel de beste series van Universal Home Entertainment releases in september

THE PURGE SEIZOEN 1 – 11 september – Blu-ray en DVD
Stel je voor: twaalf uur lang is alle misdaad legaal, ook moord. In The Purge kruisen een groep schijnbaar niet-verwante personages elkaars paden in een alternatief Amerika. De tijd tikt: sommige vechten, anderen schuilen, sommigen zullen de Purge volledig beleven. Voor wraak, voor bescherming of misplaatste vreugde. Toch speelt voor iedereen het verleden mee om te plotten hoe hun toekomst verbeterd kan worden. Welke rol zou jij innemen tijdens The Purge Night…

THE MAGICIANS SEIZOEN 4 – 11 september – DVD
The Magicians, gebaseerd op de bestsellers van Lev Grossman, draait om een groep vrienden die ontdekken dat ze magische krachten hebben. Samen moeten zij de wereld beschermen tegen kwaadaardige wezens. Na het begin van de epische zoektocht naar de zeven sleutels, hebben de Magicians wellicht de magie hersteld, maar tegen welke prijs? Nu hun geheugen is gewist en ze nieuwe identiteiten hebben aangenomen, zijn ze kwetsbaarder dan ooit. Uit Castle Blackspire is Het Monster ontsnapt: onsterfelijk, machtig en neemt de vorm aan van Eliot.

CHICAGO FIRE SEIZOEN 7 – 25 september – Blu-ray, DVD en als boxset
Chicago Fire brandt feller dan ooit in dit gloeiende zevende seizoen. Volg de brandweerlieden, het reddingsteam en de paramedici van Chicago Firehouse 51 terwijl ze hun levens op het spel zetten om hun eigen stad veilig te stellen. Captain (Jesse Spencer) pakt het commando weer op van de trucks terwijl Luitenant Kelly Severide (Taylor Kinney) de reddingsteams aanstuurt. Er staat het team grote veranderingen te wachten in dit seizoen: het vertrek van een geliefd lid van de crew, maar ook voegen zich weer frisse gezichten bij de ploeg. Van Primetime Emmy® Award-winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) zorgen de 22 explosieve afleveringen voor ononderbroken kijkgenot.

PAW PATROL V21: ULTIEME REDDINGEN – 11 september – DVD
Jouw favoriete pups zijn weer terug met een nieuw avontuur! Maak je samen met Marshall en zijn team klaar om met de ultieme brandweerwagen een vuurspugende robot te helpen. Ga daarna met Skye en Chase mee op hun eigen Ultieme Reddingsmissies!

Ook vanaf september verkrijgbaar: 

11 september
–       Shimmer & Shine V9: Flight of the Zahracorns – DVD
–       Hot Fuzz – 4K Ultra HD
–       Shaun of the Dead – 4K Ultra HD
–       World’s End – 4K Ultra HD
–       Casino – 4K Ultra HD

25 september
–       Cold Blood Legacy – Blu-ray/DVD
–       Sunny Day V1 – DVD

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE