Home Gaming Vervolg Tennis Manager 2022 zit boordevol functies en is nu verkrijgbaar op pc

Vervolg Tennis Manager 2022 zit boordevol functies en is nu verkrijgbaar op pc

by Jos Vis

Het is een belangrijke maand voor tennis. Het Roland-Garros French Open-toernooi is begonnen in Parijs, en de centercourt-enthousiastelingen van de Franse onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Rebound CG hebben Tennis Manager 2022 gelanceerd. De realistische managementsim geeft spelers de controle over hun eigen virtuele tennisacademie en is beschikbaar nu via Steam, Epic Games Store en GOG voor 35,99 €. Promoties voor lanceringsprijzen zijn voor een beperkte tijd beschikbaar, inclusief een speciale Steam-korting voor eigenaren van Tennis Manager 2021.

Bekijk de nieuwe lanceringstrailer van Tennis Manager 2022 voor een voorproefje van wat er in petto is:

In Tennis Manager 2022 zullen spelers hun zorgvuldig geselecteerde academie van spelers meenemen van het bescheiden begin van het junior circuit, via training en meer dan 2000 toernooien, naar het professionele circuit met hoge inzetten en wereldwijde bekendheid. Het team van Rebound CG heeft hun tennisminnende ziel in de game gestort, die voortbouwt op het succes van de eerste titel in de serie met een groot aantal nieuwe functies.

Naast de selectie van briljante internationale tennissterren, biedt de game het maken van spelers, een nieuw contractbeheer- en onderhandelingssysteem, plus een groot aantal complexe tools voor teambeheer om in te duiken. Wedstrijden zijn nog meeslepender gemaakt met verbeterde AI en animaties, terwijl talloze andere gameplay-verbeteringen ervoor zorgen dat Tennis Manager 2022 de toonaangevende simulatie-ervaring biedt voor tennisfans overal.

“Dit zijn spannende tijden voor het tennisspel in het algemeen, met een nieuwe generatie spelers die de echte wereldranglijst door elkaar schudt. Dit zijn de sterren waarmee spelers in contact zullen komen en die hen begeleiden naar succes in de virtuele wereld van Tennis Manager 2022.” zei Augustin Pluchet, CEO van Rebound CG. “We zijn verheugd dat we hebben kunnen voortbouwen op het succes van de eerste game om een ​​ervaring te bieden met zoveel meer waar onze spelers van kunnen genieten.”

Tennis Manager 2022 is nu beschikbaar via Steam, Epic Games Store en GOG voor een volledige prijs van € 39,99. De game wordt voor een beperkte tijd afgeprijsd, inclusief een speciale Steam-korting die beschikbaar is voor eigenaren van Tennis Manager 2021. Zie hieronder voor een volledige lijst van de promoties en kortingen die beschikbaar zijn tijdens de lanceringsperiode.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: