Home Gaming Vertrek op 29 augustus voor het avontuur van je leven in Visions of Mana

Vertrek op 29 augustus voor het avontuur van je leven in Visions of Mana

by Pim, Sel

Square Enix® onthulde vandaag een kleurrijke nieuwe trailer voor het volgende hoofddeel in de Mana-serie, Visions of Mana™. Daarnaast werd bekendgemaakt dat deze game op 29 augustus 2024 verschijnt voor PlayStation®5 (PS5®), PlayStation®4 (PS4®), Xbox Series X|S, Microsoft Store  en pc via STEAM®. De nieuwe trailer voor de gewilde action-RPG toonde onder andere de nieuwe speelbare personages en gameplay-functies die spelers tijdens hun spannende reis kunnen verwachten. Pre-orders voor Visions of Mana zijn nu beschikbaar voor alle platformen.

Visions of Mana is een gloednieuw hoofddeel in de Mana-serie en volgt de reis van Val, een beginnende soul guard die de opdracht krijgt om zijn jeugdvriend Hinna als uitverkorene naar de Tree of Mana te begeleiden. De nieuwe trailer toont ook de nieuwe personages Palamena en Julei, met wie Val en Hinna bevriend raken tijdens hun reis door de uitgestrekte wereld om de Tree of Mana te bereiken. Voor de gevechten in Visions of Mana kunnen spelers hun eigen droomteam van drie personen samenstellen, waarbij ze kunnen wisselen tussen de vijf speelbare personages Val, Careena, Morley, Palamena en Julei, terwijl de ondersteunende metgezellen Ramcoh, Aesh en Hinna vanaf de zijlijn ondersteuning bieden. 

De nieuwe trailer biedt spelers een eerste blik op enkele nieuwe gameplay-functies, waaronder de Elemental Vessels, mystieke artefacten die de kracht van de elementen huisvesten. Spelers kunnen deze Elemental Vessels gebruiken om van klasse te veranderen en tijdens gevechten nieuwe vaardigheden te krijgen. Omdat elk personage zijn eigen specifieke klasse voor elke Elemental Vessel bezit, kunnen spelers door de samenstelling van hun teams aan te passen de vechtstijl op hun eigen voorkeuren afstemmen. In Visions of Mana kunnen spelers ook weer gebruik maken van het geliefde ringmenu om gevechten te pauzeren en volgende zetten te plannen. Daarnaast zijn overal in de levendige omgevingen Element-triggers te vinden die spelers kunnen gebruiken om nieuwe gebieden te ontgrendelen en verborgen items op de kaart te vinden.

In de game kunnen spelers over zee varen of door de wolken zweven met de beroemde reisgenoten Vuscav en Flammie. Door deze trouwe metgezellen op te roepen, kunnen spelers gemakkelijk over de open wateren en wereldkaart reizen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x