Home Gaming Vertigo Games brengt After the Fall, Unplugged: Air Guitar & Hellsweeper VR naar het platform

Vertigo Games brengt After the Fall, Unplugged: Air Guitar & Hellsweeper VR naar het platform

by Jos Vis

Vertigo Games, de VR-publicatie- en ontwikkelingstak van de PLAION Group, is verheugd om de lancering van de PlayStation VR2-headset te vieren door de bekroonde titels After the Fall en Unplugged: Air Guitar voor het nieuwe platform uit te brengen, en door Hellsweeper VR naar de PS VR2 in Q2 van 2023. Vertigo nodigt spelers overal uit in de meeslepende virtual reality-wereld door de coöperatieve schietactie van After the Fall, de headbangende ritme-uitdagingen van Unplugged: Air Guitar, of de intense demonendodende gevechten van Hellsweeper VR. Bekijk hieronder de lanceringstrailers:

Werk in After the Fall samen met maximaal drie vrienden om het op te nemen tegen een besneeuwde, post-apocalyptische omgeving vol huiveringwekkende zombieaanvallers. Met intense co-op en cross-play voor vier spelers als kern, biedt After the Fall actievolle gameplay die is verfijnd en verbeterd om te passen bij de technische mogelijkheden van de PlayStation®VR2. Spelers die al in het bezit zijn van de digitale PS VR1-versie van de game, kunnen gratis upgraden naar de digitale PS5-versie van de game en de PlayStation-exclusieve Road Warrior-skin krijgen, geldig voor zowel de reguliere als de deluxe editie.

Bovendien wordt de Descension-update gelijktijdig gelanceerd met de lancering van PS VR2 voor alle platforms. Als de grootste update tot nu toe, voegt Descension twee nieuwe kaarten toe (ziekenhuis en metrostation) en een reeks oplossingen voor de kwaliteit van leven. After the Fall: Complete Edition is nu beschikbaar op PS VR2, inclusief het Frontrunner-seizoen, de Reclamation-update en de Descension-update. PlayStation Plus-leden kunnen After the Fall: Complete Edition kopen met 15% lanceringskorting om de Playstation-exclusieve Road Warrior-skin te ontgrendelen!

Unplugged: Air Guitar, momenteel beschikbaar, is de veelgeprezen VR-gitaargame en winnaar van Quest VR Game of the Year 2021, geproduceerd door de leadgitarist van de gevierde Guitar Hero-franchise. Met hitnummers van rocklegendes als Weezer, The Offspring en Ozzy Osbourne nodigt Unplugged: Air Guitar je uit om je een weg te banen door de rock-‘n-rollgeschiedenis, met geïntegreerde VR-ondersteuning en wereldwijde leaderboards om je vaardigheden te laten zien. De kenmerkende gitaargameplay van de game is volledig opnieuw ontworpen rond de PlayStation VR2 Dual Sense-controllers om de bekroonde virtuele gitaarervaring naar het PlayStation VR-publiek te brengen, met meer dan 55 nummers om te rocken en Steel Panther’s Satchel om je te helpen naar de hoogten van roem!

Hellsweeper VR, van de makers van Sairento VR, is een roguelike first-person vechtgame waarin je de rol op je neemt van een onsterfelijke onsterfelijke, die de hel moet betreden met als enige missie het elimineren van zijn verwrongen zielen. Met zijn combinatie van intense voortbeweging, actie in arcadestijl en semi-realistische fysica, stelt Hellsweeper VR je in staat je kracht te ontketenen als nooit tevoren. Jongleer met vijanden in de lucht, scheur ze doormidden met paranormale krachten, gebruik een afgehakte vijandelijke ledemaat als knuppel, laat schokkende ontploffingen los om vijanden in een bloedige puinhoop te slaan – ongeacht je speelstijl, de destructieve mogelijkheden zijn eindeloos , arriveert in Q3 op de PlayStation VR2!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: