That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Android, Gaming, iOS, Mac, Nieuws, Nintendo Switch, PC, PS Vita, PS3, PS4, Steam, Wii U, Windows Phone, Xbox 360, Xbox One

Vertigo 6 is het nieuwe PR-Bureau voor Jagex!

Vertigo 6 is benoemd tot het nieuwe PR-bureau voor Jagex, een veelgeprezen gamesuitgever gevestigd in Cambridge, Engeland.  

Jagex viert in 2016 haar 15e verjaardag en met meer dan 350 medewerkers staat het bedrijf te boek als een van de grootste onafhankelijke gamesontwikkelaars en -uitgevers in het Verenigd Koninkrijk. Jagex heeft meer dan 40 online titels ontwikkeld en uitgegeven, waaronder het recordhoudende* RuneScape en de free-to-play online shooter, Block N Load. Jagex heeft een aantal nieuwe games in ontwikkeling voor diverse platformen.

“Jagex heeft een wereldwijd erkende reputatie voor het ontwikkelen van populaire, toegankelijke, free-to-play games. We zijn erg blij en trots om zo’n geweldig gamesbedrijf aan onze groeiend portfolio toe te voegen,” aldus Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6. “De studio heeft veel prijzen gewonnen, waaronder de 2009 en 2010 Golden Joystick voor de ‘UK Games Developer of the Year’. We zijn verheugd om Jagex te ondersteunen bij hun PR-strategie en -uitvoering in Nederland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.”  

“We kijken uit naar onze samenwerking met Vertigo 6, gezien hun innovatieve en effectieve aanpak van PR en bewezen resultaten in de gamesindustrie,” zegt Jonnie Bryant, hoofd PR en Events bij Jagex. “Vertigo 6 begrijpt de waarde van onze producten, maar ook onze passie voor games en delen deze passie met ons.”  

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE