Home Gaming Verse Blue Mage-content arriveert in Final Fantasy XIV Online met Patch 5.15

Verse Blue Mage-content arriveert in Final Fantasy XIV Online met Patch 5.15

by Jos Vis

SQUARE ENIX heeft vandaag FINAL FANTASY XIV Online Patch 5.15 uitgebracht. Deze update stelt de Warriors of Light voor nieuwe uitdagingen, inclusief een nieuwe PvP-mode voor spelers die zich graag meten met andere spelers, en de eerste grote update voor de Blue Mage limited job, met content om alleen of met vrienden van te genieten. 

Patch5.15

ieronder meer details over de content van Patch 5.15:

 • Nieuwe PvP Frontline: Onsal Hakair (Danshig Naadam) – Deze nieuwe frontline map en ruleset verbindt elk van de grote bedrijven in Eorzea met een Xaela-stam van de Azim Steppe, waarna ze hun krijgskunsten mogen demonsteren in de strijd om controle over grondgebied. Elk team moet samenwerken voor het veroveren van ‘Oovo’, basissen die een team punten opleveren zolang ze deze onder hun controle hebben. Het eerste team dat het vereiste aantal punten verzamelt, is de winnaar.
 • Blue Mage Job-updates – Volgend op zijn introductie van vorig jaar, krijgt FINAL FANTASY XIV Online’s eerste limited job zijn eerste grote update.
  • Level cap verhoogd van level 50 naar level 60
  • Nieuwe Blue Mage Job-quests
  • Leer nieuwe, iconische Blue Magic Spells
  • Extra Masked Carnivale Stage – Blue Mages kunnen zichzelf uitdagen in deze Blue Mage-exclusieve opdrachten om wekelijkse beloningen te verdienen.
  • Introductie van het Blue Mage-log – Vorm een team Blue Mages om diverse kerkers en beproevingen te overwinnen met teamwerk en strategisch gebruik van blauwe magie. Spelers kunnen wekelijkse beloningen verdienen door specifieke doelwitten te overwinnen, inclusief uitdagende “prime targets” die zelfs nog hogere premies opleveren.
 • Nieuwe mount, minion, craftingrecepten, achievements en meer.
Patch5.15-2

De volledige Patch 5.15-notes zijn hier te vinden: https://sqex.to/AGfCh

Nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV Online worden uitgenodigd om een gratis trial te downloaden die ze laat genieten van alle content tot level 35. De gratis trial laat spelers tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://sqex.to/FFXIV_FreeTrial.  

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers is de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online, en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. De uitbreiding levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: