That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC

Verscheepte exemplaren en digitale verkopen FF XII TZA overschrijden grens een miljoen

Square Enix Ltd., maakt bekend dat de wereldwijde verscheepte exemplaren en digitale verkopen van het recent verschenen FINAL FANTASY® XII THE ZODIAC AGE™ samen de grens van één miljoen exemplaren hebben overschreden.

Deze definitieve versie van het geliefde meesterwerk in de serie verscheen eerder dit jaar voor de PlayStation®4 en introduceerde diverse moderne verbeteringen, inclusief geremasterde HD-graphics en soundtrack, een aangepast gevechtssysteem en meer – zodat spelers de wonderlijke wereld van Ivalice als nooit eerder kunnen ervaren!

“Dank aan alle fans die ons hielpen deze mijlpaal te bereiken,” zegt Hiroaki Kato, producer van de game. “We zijn overweldigd door alle positieve reacties van zowel nieuwe spelers als fans van het origineel.”

Daarnaast is een nieuwe illustratie van de beroemde omgevings-artist Isamu Kamikokuryo verschenen om deze mijlpaal te vieren.

FF TZA 1 mil.jpg

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE is nu verkrijgbaar voor de PlayStation®4. Ga voor meer informatie naar:http://www.finalfantasyxii.com/buy/

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE