That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Trailer

VERKEN AANSTAANDE VRIJDAG EEN NIEUWE FINAL FANTASY OP DE NINTENDO 3DS

Square Enix Ltd. heeft vandaag de introductietrailer voor FINAL FANTASY EXPLORERS® uitgebracht, nog vóór de release in Europa en PAL-regio’s op vrijdag, exclusief voor het Nintendo 3DS™-systeem.

In FINAL FANTASY EXPLORERS kunnen spelers alleen of in een reisgezelschap met maximaal vier leden op avontuur via de functies voor draadloze communicatie van het Nintendo 3DS-systeem om materiaal te verzamelen en dungeons in te gaan. Het gloednieuwe actie-rollenspel combineert de geliefde elementen uit de FINAL FANTASY®-franchise met moderne gevechtsmechanismen.

FINAL FANTASY EXPLORERS bevat uitdagingen voor avonturiers van alle niveaus, inclusief meer dan 20 aangepaste jobs, 12 sterke strijd-eidolons en de mogelijkheid om tijdens gevechten te transformeren in legendarische helden, waaronder Cloud, Lightning, Squall en andere FINAL FANTASY-iconen via de “Trance”-modus. Dankzij de duidelijke focus op coöp kunnen vrienden samen strategieën bedenken voor diverse jobs, wapens, wapenrustingen, accessoires en vaardigheden om eindeloos veel teamconfiguraties te vormen. Met meer dan 200 quests en talloze uren aan speelbare content hoeft de ontdekkingsreis van deze avonturiers nooit meer te stoppen!

FINAL FANTASY EXPLORERS is vanaf aanstaande vrijdag (29 januari 2016) verkrijgbaar.

Voor meer informatie over de FINAL FANTASY EXPLORERS-wereld, het spelsysteem, de multiplayer-functionaliteit en nog veel meer bezoek je http://finalfantasyexplorers.com/en/.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE