Home Gaming Veelgeprezen VR-game A Fisherman’s Tale naar Oculus Quest

Veelgeprezen VR-game A Fisherman’s Tale naar Oculus Quest

by Jos Vis

Vertigo Games en InnerspaceVR hebben vandaag hun veelgeprezen VR-avonturenspel A Fisherman’s Tale for Oculus Quest uitgebracht. De game is onlangs bekroond met VR Game of the Year 2019 bij The VR Awards. Nu is de game vanaf vandaag beschikbaar voor een geheel nieuw publiek van Oculus Quest-spelers in zijn geestverruimende wereld. De game is nu beschikbaar in de Oculus Store voor € 14,99.

A Fisherman’s Tale is volledig geoptimaliseerd voor de release op Oculus Quest en bevat wijzigingen die zijn aangebracht om de gameplay te verbeteren.

A Fisherman’s Tale wordt gepresenteerd en uitgelegd in een geheel nieuwe video met commentaar van ontwikkelaars en biedt een unieke “single player co-op” -gameplay mogelijk gemaakt door de unieke kracht van VR. Spelers zitten vast in een oneindige recursie en zullen met steeds kleinere en grotere replicaties van zichzelf moeten werken om omgevingspuzzels op te lossen en hun weg te vinden uit een wereld waar fysica volledig is verbroken.

“We zijn verheugd om een ​​geheel nieuw publiek in de game te verwelkomen”, zegt InnerspaceVR Creative Director Balthazar Auxietre. “We hopen dat je veel plezier zult beleven aan het avontuur van onze kleine visser op de Quest!”

Sinds de eerste release op pc VR en PlayStation VR eerder dit jaar heeft de veelgeprezen VR-titel meerdere prijzen gewonnen, meest recent VR Game Of The Year bij de VR Awards, en is uitgenodigd door verschillende filmfestivals, zoals Film Gate en Filmfestival van Venetië, waar het werd erkend om zijn innovatieve verhalende ontwerp.

A Fisherman’s Tale for Oculus Quest is nu verkrijgbaar in de Oculus Store voor € 14,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: