Home Gaming Varsav Game Studios en BIGBEN werken samen voor uitgave en distributie van Bee Simulator

Varsav Game Studios en BIGBEN werken samen voor uitgave en distributie van Bee Simulator

by Mark van Truijen

Varsav Game Studios en BIGBEN kondigen met trots aan dat ze een overeenkomst hebben getekend voor de uitgave en distributie van de game Bee Simulator.

Bee Simulator werd al gepresenteerd op enkele grote videogame-expo’s en daar enthousiast ontvangen. Dankzij de samenwerking tussen de twee bedrijven wordt Bee Simulator ondersteund door de wereldwijde promotie die de game verdient. Bee Simulator zal tegen het eind van 2019 verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

“We vinden het geweldig dat we de kans krijgen om samen te werken met een ervaren uitgever als BIGBEN voor de lancering van Bee Simulator. We denken oprecht dat Bee Simulator een unieke ervaring biedt die sim-gaming combineert met educatieve elementen. De game draait in de eerste plaats om de fun die spelers in de rol van een bij beleven, maar de game leert spelers ook over de relatie tussen bijen en de natuur. Dit kan ze zelfs aan het denken zetten over de balans tussen werk, leven en het milieu. We kunnen niet wachten om de komende maanden meer details over de game naar buiten te brengen,” aldus ?ukasz Rosi?ski, mede-oprichter en CEO van VARSAV Game Studios.

“Het is voor ons een groot genoegen om met Varsav Game Studio aan deze game te werken. We waren meteen onder de indruk van de passie van deze studio, die al enkele jaren werkt aan deze innovatieve game met mainstream aantrekkingskracht. Als grote AA videogame-uitgever, werken we graag aan creatieve projecten die compleet nieuwe ervaringen bieden aan zowel kinderen als volwassen spelers. En dat is wat Bee Simulator belooft,” zei Benoît Clerc, Head of Publishing bij BIGBEN.

Verzamel stuifmeel en maak contact met andere bijen, de koningin en andere dieren. Vlieg op je gemak door Honey Park, een wereld die is geïnspireerd door Central Park. Voltooi hoofdmissies en zijmissies om uiteindelijk de bij te worden die zijn volk van de ondergang redt. Verander je perspectief en ontdek de wereld door de ogen van een bij!

Bee Simulator verschijnt eind 2019 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: