Home Gaming Vanaf vandaag kun je aan de slag met Cyberpunk-game Neo Cab

Vanaf vandaag kun je aan de slag met Cyberpunk-game Neo Cab

by Jos Vis

Fellow Traveller en Chance Agency zijn verheugd om hun verhalende avonturenspel van ritten in een AI-aangedreven wereld aan te kondigen, Neo Cab, is NU beschikbaar voor Windows PC, Mac en Nintendo Switch. Heb je je ooit afgevraagd hoe moeilijk het is om een bestuurder van een rit in een gig-economie te zijn? Tegenover veeleisende klanten, kun je je emotionele welzijn in balans brengen met lang genoeg in dienst blijven om je vermiste vriend te vinden?

Neo Cab, een emotioneel overlevingsspel met een sterke verhalende focus, daagt je uit om mens te blijven in een wereld die wordt overwonnen door automatisering. Speel als Lina, een van de laatste coureurs voor menselijke ritten in een AI-aangedreven wereld in de nabije toekomst. Je vriend en enige levenslijn is verdwenen; zonder geld en nergens om te blijven, is het enige wat je kunt doen, blijven rijden. Gebruik de Neo Cab-app om door de stad te navigeren, uw passagiers te kiezen en met hen in gesprek te gaan om hun verhalen te leren – en de waarheid over uw eigen verhaal te achterhalen.

Neo Cab is nu beschikbaar voor Windows, Mac en Nintendo Switch en kost € 12,49 voor pc / Mac en € 19,99 voor Nintendo Switch.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontmoet een gevarieerde cast van personages terwijl je passagiers ophaalt; iedereen heeft zijn eigen verhaal te vertellen.
  • Breng de monetaire behoeften van Lina, de noodzaak van een vijfsterrenbeoordeling en de stemming van uw passagiers in evenwicht met wat goed voelt.
  • Een diep vertakkende verhaallijn aangedreven door je keuzes en je Feelgrid, een futuristische emotie-tracking-technologie.
  • Met een met neon doordrenkte originele soundtrack van Obfusc (Monument Valley, House of Cards).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: