Home Gaming Vanaf morgen nieuwe Sword Art Online game verkrijgbaar

Vanaf morgen nieuwe Sword Art Online game verkrijgbaar

by Pim, Sel

DUIK DE VIRTUELE WERELD VAN SWORD ART ONLINE OPNIEUW IN MET TWEE NIEUWE GAMES 

SWORD ART ONLINE: Fatal Bullet Complete Edition verschijnt morgen op PlayStation®4, Xbox One en PC. SWORD ART ONLINE: Hollow Realization Deluxe Edition verschijnt in de lente voor de Nintendo Switch.

SWORD ART ONLINE: Fatal Bullet Complete Edition

De Complete Edition is vanaf morgen digitaal verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en PC en bevat naast de volledige game ook alle reeds verschenen DLC-content en de nieuwe Dissonance of the Nexus-uitbreiding die nieuwe scenario’s en personages introduceert. De Nintendo Switch-versie verschijnt later dit jaar. 

In deze third-person shooter/RPG betreden spelers de wereld van Gun Gale Online. In deze nieuwe virtuele wereld gebruiken spelers vuurwapens tijdens gevechten en ontwikkelen personages nieuwe vaardigheden, terwijl zij het verhaal beleven.  

SWORD ART ONLINE: Hollow Realization Deluxe Edition

Spelers kunnen binnenkort voor het eerst op de Nintendo Switch met de volledige game (en alle DLC) aan de slag, nadat deze eerder al verscheen op PlayStation®4 en Playstation Vita.  

SWORD ART ONLINE: Hollow Realization Deluxe Edition kent een uitbreide wereld met een MMORPG-achtige interface, heftige raid Boss battles en een uniek verhaal bedacht onder toezicht van de auteur van SWORD ART ONLINE: Reki Kawahara. De game verschijnt in de lente van 2019.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: