That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Vanaf 7 augustus arriveert Monster Hunter World in Final Fantasy XIV Online

SQUARE ENIX® maakt vandaag bekend wat spelers kunnen verwachting wanneer de spannende samenwerking met Monster Hunter: World™ op 7 augustus arriveert in FINAL FANTASY® XIV: Stormblood™. De komende crossover, die voor het eerst werd onthuld tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3), zal spelers zwaar op de proef stellen wanneer ze het opnemen tegen de  “King of the Skies”, Rathalos.

FFMonster-2.png

Maak jacht op de “King of the Skies”! 

Rathalos wordt toegevoegd als onderdeel van de patch 4.36 update, samen met de volgende aflevering van The Forbidden Land Eureka, getiteld “The Pagos Expedition”. Level 70-spelers die de hoofdscenariomissie “Stormblood” hebben voltooid kunnen het machtige beest bestrijden in zowel de Normal- als Extreme-versie van de “The Great Hunt“-trial. Terwijl in de normale versie acht Warriors of Light kunnen samenwerken om het beest te verslaan, daagt de Extreme-versie een team van vier spelers uit om hierin te slagen. Daarbij kunnen spelers ook gebruik maken van bepaalde mechanics uitMonster Hunter: World.

FFMonster-3.png

Een Dragoon berijdt de Rathalos Mount

FFMonster-4.PNG

Nieuwe minions Poogie en Palico

De samenwerking brengt ook een reeks nieuwe beloningen met zich mee:

  • Nieuwe pantserset – geïnspireerd door Rathalos
  • Nieuwe minions – Poogie en Palico
  • Nieuwe mount – Rathalos
  • Nieuwe kookset – BBQ-spit

Aanvullende details en toekomstige updates over het crossover-evenement zijn beschikbaar op een speciale samenwerkingswebsite: http://sqex.to/3sI

FFMonster-5.PNG

De Rathalos pantserset en het BBQ-spit

Tijdens de uitzending van Letter from the Producer LIVE van vandaag, gaf producer en directorNaoki Yoshida een eerste idee van wat er ná de samenwerking verschijnt, in de komende Patch 4.4: Prelude in Violet:

  • Nieuwe hoofdscenariomissies
  • Nieuwe sidequests – The Four Lords en nieuwe Hildibrand-avonturen
  • Nieuwe dungeons – The Burn en Saint Mocianne’s Arboretum (Hard)
  • Nieuwe Trial – Suzaku
  • Nieuwe raid – Omega: Alphascape
  • Updates voor jobs, PvP, het vechtsysteem, Eureka, verzamelen en craften, grand companies, huizen, de Gold Saucer en meer.

Fans kunnen zich ook verheugen op een spannend seizoen met FINAL FANTASY XIV Online Fan Festivals over de hele wereld. De tour begint op 16 en 17 november 2018 in Las Vegas, Noord-Amerika, gevolgd door het European Fan Festival op 2 en 3 februari 2019 in de La Grande Halle de La Villette in Parijs en eindigt met het Tokyo Fan Festival in maart 2019. Meer details zijn hier te vinden: https://fanfest.finalfantasyxiv.com/

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE