Home Gaming Valkyria: Azure Revolution teaser en story onthuld

Valkyria: Azure Revolution teaser en story onthuld

by Mark van Truijen

Sega onthulde dat het momenteel bezig was met een nieuwe Valkyria game, genaamd Valkyria: Azure Revolution, deze staat gepland voor de winter van 2016. Vandaag kwam er ook een teaser uit, deze wordt omschreven als “death-opposing RPG.”

Ook zijn er extra details over de game op de website gezet. De Azure Revolution is gestart door een paar die begonnen met de zware magische industrie, dit om het de maximale potentie uit Ragnite te halen. De revolutie veranderde zowel de industrie als de mensheid, en het gebruik van Ragnite veranderde de historie, evenals de oorlog voering.

Valkyria: Azure Revolution vindt plaats in 1853, honderd jaar na het begin van de revolutie. De europese natie Jutland start een aanval tegen een basis van het Rus Empire, en deze zijn gedwongen om terug te slaan in de vorm van economische embargo’s en blokkades. Het resultaat is een arm Jutland, dat om te overleven de onafhankelijkheid en vrijheid eist van de groot machten, en tevens de oorlog verklaarde aan de Rus Empire.

Voorlopig staat dit machtige verhaal dus voor 2016 gepland, enkel nog in Japan, over een westerse uitgave is nog niet gesproken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x