Home GamingAndroid Utopia No.8 Nu verkrijgbaar op pc en mobiel

Utopia No.8 Nu verkrijgbaar op pc en mobiel

by Jos Vis

Op 20 maart lanceerde Utopia No.8, een trendy sociale MMORPG-game ontwikkeld door het Taiwanese team Happy Tomato, vandaag een wereldwijde spelersenquête en is van plan om begin april het eerste Planet Relocation Project via Kickstarter te starten. De gameproducent verklaarde dat Utopia No.8 veel aanmoediging en feedback van spelers heeft gekregen sinds het begin maart werd onthuld. Het team hoopt meer ideeën te verzamelen om een planeetdroomleven voor alle Utokers te creëren. De game zal naar verwachting in juni van dit jaar alfatesten ondergaan.

Het onderzoek is voornamelijk gericht op het verzamelen van meningen over de systemen in ontwikkeling en toekomstige speluitbreidingsvereisten van Utopia No.8. Spelers die de enquête invullen, kunnen deelnemen aan een loterij voor een iPhone 14 Pro Max en de lijst met winnaars wordt bekendgemaakt op de officiële gamecommunity.

Voor degenen met een droom biedt Utopia No.8 het perfecte podium. De game biedt niet alleen een genezende en ongedwongen sociale ervaring, maar bouwt ook een stralend podium voor jonge mensen met dromen. Via de audio- en videotools in het spel kunnen spelers de grootschalige concertzaal betreden of ontspannen in de karaokeruimte, waar ze hun zangtalenten ten volle kunnen waarderen of laten zien. Utopia No.8 werkt ook samen met verschillende live streaming-platforms, waardoor spelers de mogelijkheid krijgen om zich aan te sluiten bij live streaming-kamers van verschillende merken om te kijken naar het delen en creëren van omroepen.

Bovendien zal de game ook samenwerken met illustratoren en trendy merkontwerpers om gezamenlijke werken te creëren met behulp van de door de gebruiker gegenereerde content (UGC)-tools van de game. De game zal periodiek wereldwijde en regionale ontwerpwedstrijden houden. Winnende inzendingen krijgen de mogelijkheid om fysiek geproduceerd en verkocht te worden. Het ontwikkelingsteam heeft de wens geuit dat alle spelers een meeslepende game-ervaring hebben en hun creatieve kracht maximaliseren.

Pet PIYA dient als de sleutel tot geluk en een katalysator voor geluk in Utopia No.8. Alle acties en behoeften zijn afhankelijk van de zes elementen aarde, vuur, wind, aqua, licht en duisternis, die alleen kunnen worden verkregen door de lieve PIYA. PIYA is een uniek soort vliegende draak op de planeet Utopia No.8. Spelers kunnen huisdiereieren krijgen door te paren. Met de willekeur van de zes hoofddelen van PIYA’s lichaam is het onmogelijk om hetzelfde uiterlijk te hebben, waardoor elke PIYA een unieke en individuele aanwezigheid is.

Ondertussen hebben spelers de mogelijkheid om op verschillende manieren met hun PIYA om te gaan, waarvan ijverig voor hen zorgen en koesteren de belangrijkste zijn. Afhankelijk van hoe ze worden grootgebracht, ontwikkelt elke PIYA zich langs unieke groeipaden. Het wordt aanbevolen dat spelers meerdere PIYA’s met verschillende attributen verhogen, omdat dit enorm zal helpen bij het verzamelen van elementaire energie en het maken van in-game items.

Utopia No.8 zal begin april zijn pre-ordercampagne voor games op Kickstarter lanceren. Deelnemende spelers komen niet alleen in aanmerking om de game te testen tijdens de alfatest in juni, maar ontvangen ook kleding in beperkte oplage en exclusieve in-game rekwisieten die nooit meer worden uitgebracht. Bovendien zullen de grote sponsors worden opgenomen in de lijst met sponsorontwikkelaars van de game. Het team nodigt iedereen van harte uit om samen met hen hun droomparadijs tot leven te brengen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: