Home Gaming ustwo games kondigt nieuwe multiplatform-IP aan, Desta: The Memories Between

ustwo games kondigt nieuwe multiplatform-IP aan, Desta: The Memories Between

by Jos Vis

ustwo games heeft zijn volgende titel aangekondigd, Desta: The Memories Between. Zoals onthuld op Summer Games Fest, zal de game later dit jaar in samenwerking met Netflix exclusief op mobiel verschijnen, gevolgd door pc en consoles op een later tijdstip.

Desta: The Memories Between is een strategische, turn-based actietitel. Door unieke gameplay en onvergetelijke personages verkent de game thema’s als introspectie en zelfreflectie, waarbij het hoofdpersonage, Desta, centraal staat terwijl ze door een droomachtige wereld navigeren.

Terwijl Desta elke nacht in slaap valt, belanden ze in een mysterieuze en oneindige droomwereld: gevuld met gloeiende ballen om te gooien, verbrijzelde overblijfselen van locaties uit het verleden en vage herinneringen.

Spelers zullen in etherische omgevingen stromen om vijanden en bazen te verslaan door middel van een balspel in dit eigenzinnige personage-gedreven avontuur.

Desta: The Memories Between biedt de diepgang van vaardigheden en mechanica die te vinden zijn in turn-based en roguelike-spellen. Geïnspireerd door Hades, Into the Breach en Inception, is Desta de diepste, meest ambitieuze en meest herspeelbare titel van twee games tot nu toe, maar met het hart en de benaderbaarheid waar de Londense studio om bekend staat.

“Alle personages die je in de game tegenkomt, hebben Desta geholpen te worden wie ze zijn – er gaat veel over verlies en jezelf vinden, thema’s waarvan ik zeker weet dat we ons er allemaal mee kunnen identificeren. We hopen dat spelers het leuk vinden om Desta’s droomwerelden te verkennen, en het ontwaken dat daarop volgt’, zegt Danny Gray, Chief Creative Officer van ustwo games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: