That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: PC, Xbox 360, Xbox One

Update voor titanfall brengt private matches en balance updates

Titanfall krijgt een vrij grote update across platform. Het grootste nieuwtje is de toevoeging van private matches, en dit gaat ook gepaard met wat host changes, balance updates, en bug fixes.

Naar aanleiding van wat notities van Respawn, de private match modus zal uitkomen in beta, het zal 2-12 spelers ondersteunen, ook zal je kunnen spelen in alle maps en modus. Je kan er geen xp of challenges mee completen, er zal ook geen lobby leader zijn in private lobbies.

De update brengt nog meer veranderingen met zich mee. De One versie zal een party app shortcut krijgen in het menu, ook hebben ze de party kleur aangepakt, nu zullen je party leden groen zijn ipv het blauw. Je auto-titan zal in goud te zien zijn zodat het beter duidelijk is wanneer hij in gevaar is of neer gaat. Het menu zal nu tonen “Play Multiplayer” ipv “Classic. En die optie zal boven aan komen te staan nadat je de campaign heb afgerond.

In het kader van de balance is er ook wat gebeurt, de update zal een wall-hack weg halen waar PC spelers voordeel uit haalden, ook is de Gooser challenge aangepakt zodat hij wat makkelijker is om te halen. Degene die deze challenge al gecompleted hadden op de moeilijke manier, die zullen een manier krijgen waarop dat herkend wordt in de toekomst. Er komen ook diverse andere veranderingen je moet dan denken aan magazijn grote, schade die wapens toe doen. Ook zullen er wat bug fixes worden aangepakt.

Vooruit kijkend heeft Respawn ook laten weten dat er wat meer Custom Slots voor je loadout komen. Ook zal er de mogelijkheid komen om ze een aparte naam te geven, dit zodat je ze snel kan terug vinden. Ook zal er een gedetaileerder scorebord komen en de optie om een challenge te reviewen.