Home Gaming Update 0.8 voor Starship Troopers: Extermination brengt Planetaire Chaos en Innovatie!

Update 0.8 voor Starship Troopers: Extermination brengt Planetaire Chaos en Innovatie!

by Sven

Vandaag heeft ontwikkelaar Offworld Update 0.8 uitgebracht voor de populaire multiplayer shooter Starship Troopers: Extermination. Deze update voegt de nieuwe slagveld Planeet X-11 toe en introduceert een baanbrekende functie: Carnage.

Met Carnage blijven de lichamen van gedode Bugs op het slagveld liggen totdat onze dappere Vanguard-soldaten ze kunnen vernietigen. Dit zorgt voor een voortdurend veranderende gevechtsomgeving, aangezien levende Bugs zich zullen aanpassen aan het nieuwe terrein en zelfs voorheen ontoegankelijke gebieden kunnen bereiken!

Planeet X-11, een mijnplaneet in het Tibannis-systeem binnen de Arachnid Quarantaine Zone, is nu een nieuw strijdtoneel. Voorheen was het de thuisbasis van de Teefang Array Deep Space Listening post, een belangrijke locatie voor het verzamelen van informatie over Bug-activiteiten. Helaas heeft dit X-11 tot een doelwit gemaakt, en de planeet staat nu onder constante vijandelijke aanvallen. Met 2 ARC-locaties, 2 Horde-locaties, 8 AAS-locaties en 4 Hive Hunt-kaarten is Planeet X-11 een van de meest omvangrijke toevoegingen aan Starship Troopers: Extermination tot nu toe. Nog meer content komt eraan wanneer de game op 11 oktober uit Early Access komt en wordt gelanceerd op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

De Early Access editie van Starship Troopers: Extermination is momenteel beschikbaar voor $29,99 USD—een lagere prijs dan bij de 1.0-lancering. Spelers bevinden zich op de verre frontlinies in een totale oorlog tegen de Arachnid-bedreiging. Werk samen om doelen te bereiken, middelen te verzamelen, je basis te bouwen en te verdedigen, en ontsnap samen naar het extractiepunt. De strijd zal hevig zijn, maar als geharde krijgers die strijden voor de hele mensheid en de United Citizen Federation, laten we geen centimeter grond veilig voor de Arachnids!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x