Home Gaming Unieke sci-fi-titel The Alters krijgt demo

Unieke sci-fi-titel The Alters krijgt demo

by Jos Vis

In The Alters, een unieke sci-fi-game over veranderde persoonlijkheden, komen spelers meerdere versies van Jan Dolski tegen en beheren ze deze. Vandaag is ontwikkelaar en uitgever 11 bit studios verheugd om goed nieuws te delen met de release van twee verschillende trailers en een nieuwe demo die verschijnt in Steam Next Fest.

De eerste trailer toont de complexe relaties tussen de verschillende versies van Jan. Ondanks hun identieke uiterlijk is elke Jan een uniek personage met verschillende vaardigheden, herinneringen, behoeften en emoties. Als de ‘hoofd’-Jan moeten spelers deze verschillen overwinnen om banden op te bouwen en een gemeenschappelijk doel te bereiken: ontsnappen aan de planeet waarop ze gestrand zijn.

De tweede video is een segment van 14 minuten dat het begin van de game beslaat en een glimp geeft van hoe The Alters speelt. Geïnspireerd door de door critici geprezen This War of Mine, en gemaakt door verschillende teamleden van die game, combineert The Alters survival- en base-buildinggenres met een diep, betekenisvol verhaal. Door het hele verhaal heen galmt de vraag “wat als” na met elke nieuwe Jan, terwijl spelers antwoorden zoeken over de mislukte missie en het mysterieuze Jan-vermenigvuldigende erts dat bekendstaat als Rapidium.

De kers op de taart – een demo voor The Alters waarmee je bijna twee uur kunt spelen – is nu live als onderdeel van Steam Next Fest.

The Alters wordt later dit jaar uitgebracht voor Windows 11 pc en consoles. De game komt ook naar zowel PC Game Pass als Xbox Game Pass voor consoles bij de release.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x