Home Movies Unieke DVD Award voor Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan

Unieke DVD Award voor Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan

by Mark van Truijen

Aan de beroemdste acrobaat en clown van Nederland, Bassie en Adriaan, is een unieke DVD Award uitgereikt. Alvorens de release zijn er al meer dan 25.000 DVD exemplaren voorgenoteerd van Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan. De DVD is vanaf nu te koop.

“We zijn ontzettend trots. Na een groot succes in de bioscopen is dit een bekroning op het werk dat voor Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaangeleverd is”, aldus Bassie toen hij de award in handen kreeg. Het duo Keet & Koen ontvingen eerder al de Gouden Film award voor 100.000 bioscoopbezoekers.

In Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. Bassie en Adriaan zijn ontvoerd in opdracht van hun eeuwige vijand, de Baron. Lukt het Keet! en Koen om het bekende duo te redden uit de handen van de schurken? Keet! en Koen blijken volwaardige opvolgers van Bassie en Adriaan in dit spannende familieavontuur.

De film wordt geproduceerd door Sjef Scholte van Mountain Road Entertainment Group en Yoshi Aesaert van Marmalade België en gedistribueerd door Entertainment One Benelux.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x