Home Gaming Ultimate World War III Battle Simulator ‘WARNO’ wordt morgen gelanceerd op Steam

Ultimate World War III Battle Simulator ‘WARNO’ wordt morgen gelanceerd op Steam

by Jos Vis

Eugen Systems is verheugd om aan te kondigen dat WARNO – de spirituele opvolger van Wargame – vandaag in Early Access op Steam wordt gelanceerd.

WARNO (Warning Order) brengt realtime strategie naar een hoger niveau en is de nieuwe oorlogssimulator uit de derde wereldoorlog van de meesters van strategie. In de alternatieve geschiedenis van WARNO heeft de val van het IJzeren Gordijn in 1989 nooit plaatsgevonden. In plaats daarvan hebben een gespannen NAVO en een door de Sovjet-Unie geleid Warschaupact ingezet in een verdeeld Duitsland voor een onmiddellijk conflict. Het enige dat overblijft is wachten op het waarschuwingsbevel dat het begin van een totale oorlog aangeeft.

Spelers zullen een beroep moeten doen op hun snelle verstand en tactische bekwaamheid om de leiding te nemen over de honderden eenheden op prachtig gedetailleerde slagvelden. Het conflict uit de Derde Wereldoorlog wordt een huiveringwekkende realiteit, waarbij de NAVO en het Warschaupact hun volledige oorlogsarsenaal gebruiken, van dienstplichtigen tot Spetsnaz, gevechtstanks, gevechtshelikopters en stealth-aanvalsvliegtuigen.

Elke natie en hun eenheden in WARNO zijn zorgvuldig onderzocht en nauwkeurig nagemaakt en hebben unieke sterke en zwakke punten. Als commandant is het de plicht van de speler om alle beschikbare tactische tools te gebruiken, van rookgordijnen tot off-map vuurmissies. Elk gevecht zal zwaar worden bestreden, of het nu gaat om de deskundige computer, vecht in coöperatieve teams of gerangschikt tegen andere heetbloedige menselijke tegenstanders.

“Het is eerlijk om te zeggen dat zowel militairen als historici allebei hebben gespeculeerd hoe een echt grootschalig conflict in de Koude Oorlog zou zijn verlopen”, zegt Alexis Le Dressay, creatief directeur en mede-oprichter van Eugen Systems. “WARNO is een kans om te kijken hoe een wereld in oorlog aan het einde van de jaren tachtig eruit zou hebben gezien. Spelen is gebaseerd op de realiteit en gebaseerd op feiten, van technologie tot tactiek, en dankzij Early Access kunnen we onze community, zowel veteranen als nieuwe spelers, een kans geven om vroeg te spelen.“

In WARNO kunnen spelers:

  • Ervaar diepgaande en realistische real-time strategie oorlogvoering uit het Koude Oorlog-tijdperk. Van tactiek tot technologie en honderden nauwgezet onderzochte en nagebouwde militaire eenheden uit de arsenalen van de NAVO en het Warschaupact.
  • Leer elke eenheid in Armory in detail kennen en gebruik deze kennis in je voordeel bij het bouwen, aanpassen en verfijnen van elke unieke gevechtsgroep.
  • Wees getuige van een slagveld dat er nog nooit zo mooi uitzag, in de omgevingen en brute vernietiging. De nieuwste incarnatie van Eugen’s eigen engine simuleert moderne gevechten in de ruimste zin.
  • Speel kaarten online, coöperatief of solo. Elke kaart heeft een unieke reeks doelstellingen met een dynamische frontlinie die direct resulteert in de overwinning of nederlaag van één partij.
  • Vecht tegen een slimme en echt uitdagende AI of zet je tactiek en strategie tegenover andere spelers, van gerangschikte 1v1 tot allesomvattende 10v10-gevechten.
  • Duik in do-or-die-operaties of de massale turn-based strategische campagnes van het leger, waarin enkele van de zwaarst bevochten ‘wat als’-scenario’s van een koude oorlog worden uitgebeeld. Massale legers van het Warschaupact nemen het op tegen de NAVO-formaties voor een wrede strijd in heel West-Europa.
  • Door gebruik te maken van de game-ervaring en eerdere titels van Eugen Systems, zullen een groot aantal verbeteringen van de kwaliteit van leven zowel nieuwe als ervaren spelers aanspreken, van het geven van commando’s tijdens pre-combat-implementatie tot AI-ondersteunde Smart Orders.

In Steam Early Access wordt WARNO continu bijgewerkt met nieuwe inhoud, eenheden, spelmechanica, scenario’s en campagnes. Bij de release kunnen spelers Skirmish-gevechten spelen, zowel solo als online, inclusief de enorme 10v10-gevechten. Ze zullen ook het arsenaal van twee landen uit de Koude Oorlog kunnen verkennen: de VS en de Sovjet-Unie.

WARNO wordt vandaag gelanceerd in Early Access op Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x