Home Gaming Uitslagen vierde speelronde eFootball.Pro

Uitslagen vierde speelronde eFootball.Pro

by Jos Vis

De vierde speeldag van het seizoen eFootball.Pro 2019/20, gespeeld op eFootball PES 2020, vond dit weekend plaats in Barcelona, met Konami. Inmiddels zijn de resultaten van de vijf wedstrijden op zaterdag 8 februari bekend.

FC Schalke 04          1-1 / 0-1            FC Barcelona

FC Nantes                3-2 / 0-2            Arsenal FC

Juventus                  3-2 / 1-0            Manchester United FC

Boavista FC             2-3 / 3-1            FC Bayern München

Celtic FC                    2-2 / 1-1            AS Monaco

AS Monaco blijft de reguliere competitietafel leiden na speeldag 4, maar de dag liet veel verrassingen en veel teams achter in zowel de knock-outfase als de onderste posities. Elke wedstrijd was vol spanning, met comebacks en doelen tijdens blessuretijd. ASM Usmakabyle en ASM Kilzyou staan ​​na alle actie nog steeds bovenaan de individuele ranglijst.

De eerste wedstrijd werd gespeeld door FC Barcelona, ​​waarbij zowel Barcelona als FC Schalke 04 alle zes punten nodig hadden. De Blaugrana-ploeg wist er uiteindelijk vier te krijgen, waarbij de Duitsers de eerste wedstrijd met een doelpunt van MEROMEN samenbonden. Het resultaat (1-1 en 0-1) leverde de minste doelpunten op voor heel Matchday 4.

De tweede wedstrijd, tussen FC Nantes en Arsenal FC, was erg gelijkmatig, vooral tijdens de eerste wedstrijd. Tot de laatste ademhaling leek het resultaat beide kanten op te zijn gegaan en uiteindelijk scoorden de Canarische eilanden in de 6e minuut blessuretijd (3-2) om de impasse te doorbreken. In de tweede wedstrijd domineerde Arsenal FC echter het scorebord (0-2) en won drie punten die hen in de tafel hielpen.

De wedstrijd tussen Juventus en Manchester United FC werd duidelijk gedomineerd door het Italiaanse team. Desondanks stopte de Engelse ploeg op geen enkel moment met vechten en was bijna terug aan het einde van Game 1 (3-2). De tweede wedstrijd eindigde met een alleenstaand doelpunt van LoScandalo (1-0).

Ongetwijfeld was de meest opwindende wedstrijd van de dag tussen Boavista FC en FC Bayern München. Het Portugese team kreeg bijna alle zes punten, maar een eigen doelpunt van YIOU in de 83e minuut van de eerste wedstrijd plaatste 2-2 op het scorebord en motiveerde Bayern voor de laatste 2-3 van JOSE in de 89 ‘. De tweede wedstrijd was ook een goed gevecht dat Boavista uiteindelijk won (3-1) en produceerde een van de meest emotionele momenten van het seizoen tot nu toe.

De opwinding eindigde daar echter niet. De laatste wedstrijd van de dag was een gespannen botsing tussen Celtic FC en de huidige koploper AS Monaco, waarbij beide wedstrijden eindigden in een gelijkspel (2-2 en 1-1). De eerste wedstrijd omvatte een doelpunt in de 90 + 2 ‘, en de tweede wedstrijd trok zelfs in de 48e minuut, maar was vol kansen tot het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter.

De MVP van Matchday 3 en het beste doelpunt van de 25 januari-wedstrijden werden aan het begin van de dag uitgereikt. Kepa van FC Nantes won de prijs voor het beste doelpunt en ASM Usmakabyle was de beste speler. De prijzen van Matchday 4 worden op 22 februari uitgereikt. Om de MVP te bepalen, kiest KONAMI een speler uit de vijf met de meeste CO-OP-punten bepaald door het videospel. Zowel MVP als Best Goal zijn individuele prijzen die elk € 10.000 aan de winnaar toekennen.

De volgende wedstrijden voor Matchday 5, die op zaterdag 22 februari worden gehouden, zijn officieel aangekondigd: