Home Gaming Uitbreiding Endless Space 2 “Awakening” is nu beschikbaar

Uitbreiding Endless Space 2 “Awakening” is nu beschikbaar

by Jos Vis

Awakening introduceert de Nakalim-factie en het Academie-rijk. Ben jij degene die hun vroegere glorie zal herstellen?

Amplitude Studios kondigt vandaag in samenwerking met NGD Studios vandaag aan dat “Awakening”, de nieuwste uitbreiding voor Endless Space 2, nu beschikbaar is. Als je nog nooit eerder ES2 hebt gespeeld, sta ons toe je in te vullen: het is een galactisch turn-based strategiespel dat je aan het roer van je eigen ruimte-imperium plaatst. Het Endless-universum zit vol met verschillende facties die strijden om controle, elk met hun eigen verhalen en unieke kenmerken die zorgen voor een radicaal verschillende gameplay, afhankelijk van de factie die je als speler hebt geselecteerd.

We hebben deze asymmetrie nog verder versterkt met “Awakening”, door de geheel nieuwe Nakalim-factie te introduceren. Wat ES2-facties gemeen hebben, is meestal dat ze de game starten gericht op groei en uitbreiding. Als Nakalim zul je echter beginnen als een extreem technologisch geavanceerde samenleving die onlangs uit een slapende staat is ontwaakt. Je missie zal niet zijn om uit te breiden, maar eerder om oude overblijfselen te zoeken en verloren landen te heroveren, en om je voorsprong te behouden terwijl je de achteruitgang afweert.

Maar de Nakalim zijn slechts één element van deze nieuwe uitbreiding boordevol. Hier is de samenvatting van alles wat is inbegrepen:

INHOUD UITBREIDING

  • Nakalim – De bovengenoemde nieuwe factie heeft een grote voorsprong op technologie, afgewogen door zwakke wetenschap per beurt. Ze zijn afhankelijk van het ontdekken van verloren relikwieën om nieuwe technologieën te leren. Hun relatie met de Academie stelt hen in staat om controle over andere systemen te krijgen door de invloed van hun tempels.
  • Vier nieuwe helden – De Nakalim zijn ontdekkingsreizigers, krijgers en gelovigen. Gebruik deze helden om verkenning te beheersen en om systemen en diplomatieke invloed te ontwikkelen.
  • Nieuwe vloot – Herontdek en beheer de controle over je oude gebieden met zwaar verdedigde, op exploratie gerichte vloten.
  • Minor Faction – Xirmisala – Stofgevoelige filosofen wiens vaardigheden door de community zijn bepaald via een Games2Gether-stem.
  • Academie-imperium – De Academie is altijd het oefenterrein geweest voor de legendarische helden van Endless Space. In “Awakening” wordt de Academie een imperium met de mogelijkheid om sterrenstelsels, vloten te beheren en nieuwe werelden te koloniseren. Draag bij aan hun expansie en je wordt naar behoren beloond met speciale Academy-rollen die je speciale krachten en bonussen geven, evenals toegang tot de eigen vloot van indrukwekkende schepen van de Academy.

    Awakening is nu beschikbaar op Steam voor € 12,99

Voor meer informatie over Amplitude Studios, bezoek https://amplitude-studios.com of volg ons op Facebook, Twitter en YouTube. Voor meer informatie over SEGA, bezoek www.sega.co.uk.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d