Home GamingAndroid UFC-kampioen Joanna Jedrzejczyk neemt de rol van eerste vrouwelijke ambassadeur op zich in World of Tanks Blitz

UFC-kampioen Joanna Jedrzejczyk neemt de rol van eerste vrouwelijke ambassadeur op zich in World of Tanks Blitz

by Mark van Truijen

World of Tanks Blitz kondigt met trots een nieuwe, onvermoeibare samenwerking aan met voormalig 5-voudig UFC-wereldkampioen strogewicht en de eerste Poolse vrouwelijke vechter in de UFC – Joanna “JJ” Jedrzejczyk. Van 28 september tot 12 oktober krijgen tankers een unieke commandant-avatar cadeau om hun vechtersgeest te tonen, kenmerkend voor het echte Poolse karakter.

De geweldige “JJ” is de eerste Poolse vertegenwoordiger die ooit het hoogste niveau van gemengde vechtsporten in de wereld heeft bereikt. Met deze samenwerking is Jedrzejczyk de eerste vrouw die ambassadeur van het spel wordt. Haar ontembare energie en ongekend karakter zullen worden weerspiegeld in de nieuwe inhoud van het spel.

“Ik ben verheugd om samen te werken met het team van Blitz, omdat het spel vertegenwoordigt wat ik waardeer in gaming. Het is snel, actievol en toegankelijk”, zei Joanna Jedrzejczyk. “Ik geloof dat gamen een geweldige hobby is voor iedereen. Ik wil een rolmodel zijn voor jonge generaties door te bewijzen dat je niet hoeft te kiezen tussen gamen en zelfverwezenlijking. Wees verantwoordelijk, heb plezier en vecht gedurfd!”

“Deze nieuwe update is een ware getuigenis van wat een echt Pools karakter betekent”, zei Alina Filipiuk, merkmanager van World of Tanks Blitz. “Joanna’s prestaties zullen voor altijd een plaats krijgen in de geschiedenis van de sport en we zijn trots om met haar aan deze campagne te werken. De nieuwe inhoud, vooral Poolse middelgrote tanks, is een spannende toevoeging aan het spel, waardoor spelers meer keuze en veelzijdigheid krijgen. Ik weet zeker dat ze de komende weken ravage zullen aanrichten.”

Spelers wereldwijd die minstens één spel spelen met een van de Poolse tanks in World of Tanks Blitz tussen 28 september en 12 oktober zullen Joanna’s B.U.G.I. Woman-portret permanent ontgrendelen.

Nieuwe lijn van Poolse tanks

Samen met de samenwerking van Joanna Jedrzejczyk zal een reeks van 6 nieuwe middelgrote tanks zich aansluiten bij het Poolse rooster. Deze ongelooflijke machines vertegenwoordigen een nieuwe tak van voertuigen van Tier V tot Tier X. Hun ontwerp maakt ze tot een universele bedreiging, omdat ze zich kunnen aanpassen aan elke situatie op het slagveld. Een van hun sterkste eigenschappen is hun uitstekende depressiehoeken van hun kanonnen, waardoor ze zelfs in het meest uitdagende terrein kunnen opereren. De tanks zijn onder andere:

DS. PZNINZ (Tier V) BUGI (Tier VI) CS-44 (Tier VII) CS-53 (Tier VIII) CS-59 (Tier IX) CS-63 (Tier X)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d