Home Gaming Ubisoft® en Sony Interactive Entertainment gaan samenwerking aan voor Watch Dogs 2 op PlayStation 4

Ubisoft® en Sony Interactive Entertainment gaan samenwerking aan voor Watch Dogs 2 op PlayStation 4

by Mark van Truijen

Vandaag, tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3), hebben Ubisoft® and Sony Interactive Entertainment (SIE) een uitgebreide samenwerking aangekondigd voor Watch Dogs 2. In deze nieuwe game in de populaire Watch Dogs-serie, kruipen spelers in de huid van Marcus Holloway, een jonge hacker uit de San Francisco Bay Area. Watch Dogs 2 verschijnt op 15 november 2016 en alle spelers op PlayStation 4 krijgen 30 dagen exclusieve toegang tot alle downloadbare content na de release.

Ubisoft en Sony Interactive Entertainment hebben vanaf het begin samengewerkt rondom het Watch Dogs merk. In 2012, toen de nieuwe generatie consoles nog toekomstmuziek was, werd bekendgemaakt dat Watch Dogs een van de eerste games was die exclusief voor deze nieuwe generatie consoles werd ontworpen. Ubisoft en Sony werkten vervolgens nauw samen in de begindagen van de PlayStation 4 en Watch Dogs werd binnen een week de best verkochte nieuwe serie op deze nieuwe platformen ooit. De samenwerking gaat echter verder dan dat. Zo heeft Ubisoft Motion Pictures, de film- en televisiedivisie van Ubisoft, een samenwerking met Sony Pictures Entertainment aangekondigd voor de ontwikkeling van een bioscoopfilm gebaseerd op Watch Dogs.

In Watch Dogs 2 gebruiken spelers hacken als hun ultieme wapen en ontdekken zij op die manier hun omgeving. Ze gebruiken de netwerkinfrastructuur van de stad, maar ook elke persoon en diens apparaten in de gamewereld om hun doelen te bereiken. Door de hackgameplay naar een nog hoger niveau te tillen, hebben spelers de vrijheid om zelf te kiezen hoe zij omgaan met hun omgeving om hun missies te volbrengen en om te genieten van de unieke momenten die dit oplevert in deze levendige, dynamische open wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x