Home Gaming Tweede Elusive Target missie Hitman 2 vanaf vandaag beschikbaar

Tweede Elusive Target missie Hitman 2 vanaf vandaag beschikbaar

by Sven

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de tweede Elusive Target-missie vrijgegeven in HITMAN™ 2, met in de hoofdrol Vicente Murillo, een rebels politiek figuur bekend als ‘The Revolutionary’, die in de jaren 80 op mysterieuze wijze in Zuid-Amerika verdween. Murillo is nu terug om een nieuwe wereldorde te vormen, beginnend met Colombia. Volgens de inlichtingen kunnen het narcisme, de leugenachtigheid en de drinkgewoonte van de militieleider als gevolg van zijn paranoia, Agent 47 helpen hem te neutraliseren en zijn radicale plannen te verijdelen.

Bekijk de officiële missiebriefing voor HITMAN™ 2 Elusive Target 2 – The Revolutionary via:

Elusive Target 2, The Revolutionary, is vanaf vandaag, 21 december, tot 30 decemberbeschikbaar in Santa Fortuna (Colombia). Spelers hebben gedurende deze 10 dagen dus slechts één kans om Vicente Murillo (oftewel ‘The Revolutionary’) uit te schakelen. Spelers die de missie voltooien, ontgrendelen het kostuum ‘Casual Tourist’ met handschoenen. Lees het blogbericht over de Elusive Target-beloningen voor een volledig overzicht. 

In HITMAN™ 2 zijn Elusive Targets unieke, zeer belangrijke contracten die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Deze missies zijn GRATIS voor iedereen die HITMAN™ 2 heeft. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld.

HITMAN™ 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN™ 2 introduceert nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Verder biedt HITMAN™ 2 een unieke, gloednieuwe variant op de één-tegen-één-multiplayer met de Ghost-modus. Spelers stellen hun huurmoordenaarstalenten op de proef door het online, beide als Agent 47, tegen elkaar op te nemen om sneller en efficiënter meer doelwitten uit te schakelen dan hun rivaal. Om hun missie te voltooien, kunnen ze wapens, voorwerpen, outfits en ghost-kisten oppikken.

HITMAN™ 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-apparaten, waaronder de Xbox One X, en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: