Home Gaming Twee nieuwe Mortal Kombat 11 personages onthuld

Twee nieuwe Mortal Kombat 11 personages onthuld

by Pim, Sel

Twee nieuwe speelbare personages onthuld tijdens Mortal Kombat™ 11-panel op C2E2: Noob Saibot en Shang Tsung

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag tijdens het officiële Mortal Kombat™ 11-panel op de Chicago Comic & Entertainment Expo (C2E2) een nieuwe Mortal Kombat™ 11-gameplaytrailer onthuld waarin de terugkeer van het populaire personage Noob Saibot te zien is. Ook werd Shang Tsung onthuld als het eerste downloadbare-contentpersonage (DLC) voor Mortal Kombat™ 11. Acteur Cary-Hiroyuki Tagawa zal zijn stem en beeltenis verlenen aan het beroemde personage die hij ook in de klassieke Mortal Kombat™-film uit 1998 vertolkte.

•    Noob Saibot, de originele Sub-Zero en ooit bekend onder de naam Bi-Han, was een koelbloedige moordenaar, verdorven na jarenlang geweld en kwaad. Bi-Han werd vermoord door Scorpion, zijn vijand binnen de clan. Hij kwam weer tot leven als de zwartgeklede verschijning Noob Saibot. Hij is schimmig en mysterieus, met een ziel die wroeging noch medelijden kent. Hij ziet zichzelf als de perfecte krijger en gebruikt zijn ninja-achtige vaardigheden en fantoomvaardigheden voor zijn meest kwade bedoelingen.

•    Shang Tsung was de organisator van het eerste Mortal Kombat-toernooi en de trouwe dienaar van Shao Khan. Hij is een machtige tovenaar die levende zielen absorbeert om zijn jeugdige verschijning en bewind te handhaven, terwijl hij als gedaanteverwisselaar in andere personages verandert om de bewegingen van zijn vijanden tegen hen te gebruiken in het gevecht. Shang Tsung is een van de zes speelbare DLC-krijgers uit het Kombat-pakket, dat deel uitmaakt van de Premium Edition en Kollector’s Edition voor Mortal Kombat™ 11.

      MK11_ShangTsung.png

Noob Saibot en Shang Tsung sluiten zich aan bij de groeiende lijst van speelbare Mortal Kombat™ 11 -krijgers, naast Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D’Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs en Kotal Kahn.

Mortal Kombat™ 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X, Nintendo Switch™ en pc. Pre-order nu en krijg de in-game, speelbare personage Shao Kahn.


Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: