That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Android, Gaming, iOS, PC, PS4, Xbox One

TT Games opent nieuwe studio voor LEGO-videogames voor mobiel

TT Games, de ontwikkelaars van de bekende LEGO®-videogamefranchise, uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, heeft vandaag de opening van TT Games Brighton aangekondigd. Dit is een nieuwe studio in het Verenigd Koninkrijk die zich focust op de ontwikkeling van nieuwe LEGO®-games die speciaal worden ontwikkeld voor mobiele platforms. Jason Avent, oprichter en voormalig leider van Boss Alien, wordt het hoofd van de studio van TT Games Brighton.

”Er ligt een geweldige kans voor LEGO®-games op mobiel,” aldus Tom Stone, algemeen directeur van TT Games. ”We zijn buitengewoon gelukkig dat we in 2016 Playdemic als specialist op dit gebied hebben verworven. Ze werken aan een nieuwe LEGO®-titel, naast hun fenomenaal succesvolle ‘Golf Clash.’ Nu kunnen we onze capaciteit nog verder uitbreiden onder leiding van Jason Avent, oprichter van Boss Alien en maker van CSR Racing. Jason is een van ’s werelds meest ervaren en vakkundige ontwikkelaars op dit gebied, met een gepassioneerde affiniteit voor LEGO® en een geweldige visie voor het nieuwe team.”

”Ik houd van LEGO® en ik ben blij dat ik nieuwe games voor mobiel die alle geweldige kernwaarden van LEGO® omvatten kan maken. Games die vanaf het begin tot het einde zijn ontworpen en ontwikkeld,” zei Avent. ”Onze nieuwe titels worden toegankelijk, uitdagend en zitten natuurlijk boordevol met het kenmerkende vermaak en de humor van TT Games. We hebben een geweldig nieuw team in Brighton, met een prachtige en unieke mogelijkheid om LEGO® op een gloednieuwe manier tot leven te brengen.”

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE