Home Gaming Trust Gaming GXT 144 Rexx Review

Trust Gaming GXT 144 Rexx Review

by Mark van Truijen

We kennen allemaal de standaard muis wel en in de loop der jaren zijn de muizen toch wat veranderd. Zo kwamen er gaming muizen bij, deze beschikte over meerdere functies, gewichtjes, hippe kleurtjes, etc.

Trust speelt de laatste jaren aardig in op de Gaming industrie, op het gebied van muizen doet het dat met een goed assortiment en één daarvan is de GXT 144, of de REXX. Deze muis kenmerkt zich doormiddel van zijn verticale houding.

De Rexx is het perfecte voorbeeld van wat een goed bedrijf kan neerzetten met hun stappen in de game wereld. De muis is dan ook speciaal ontworpen voor deze industrie en beschikt ook over de verkleurende LED lichten, het compleet customizen van je muis is dus ook mogelijk.

Dan nog wat belangrijker is misschien dat de muis beschikt oer 10,000 DPI sensor, 6 programmeerbare knoppen, stevige knoppen, een scroll wiel en een anti-tist kabel.

De sensor is de 3325, deze staat hoog aangeschreven als het gaan om precisie. De muis is enkel wat zwaarder dan de andere muizen en dit gewicht kan je niet aanpassen. Dit zou enkel een ding zijn mocht je echt een lichte muis zoeken.

Ik gebruik de muis voor al me zaken ook naast gamen en door de ergonomische houding heb ik veel minder last van mijn hand. Op één of andere manier past het gewoon lekker in je hand.

Mocht je niet gamen maar een goeie muis willen raad ik ook zeker de REXX aan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: