Home Gaming Trifox kondigt releasedatum aan met nieuwe trailer vol actie

Trifox kondigt releasedatum aan met nieuwe trailer vol actie

by Pim, Sel

Trifox teleporteert spelers vanaf volgende maand naar een kleurrijke wereld vol verrassingen, met in ieder level een leuke nieuwe wending.

Het cartooneske avontuur vangt aan vanaf 13 oktober op Nintendo Switch, en 14 oktober voor Xbox en PC (Steam, Epic, GOG en andere PC storefronts). PS4- en PS5-versies volgen kort daarna (exacte datum TBC). Trifox zal €19,99 kosten en is gedurende een beperkte tijd beschikbaar met een lanceringskorting van 10%.

Trifox, de eerste game van de Belgische ontwikkelaar Glowfish Interactive, is geïnspireerd op de favoriete games uit hun eigen kindertijd, zoals Crash Bandicoot, Jak & Daxter en Ratchet & Clank. 

Trifox is een vos met een missie: het terugvinden van zijn gestolen afstandsbediening! Als veelzijdige vos kan Trifox de vaardigheden van drie verschillende klasses gebruiken – Warrior, Mage en Engineer. Elk heeft zijn eigen unieke set vaardigheden die kunnen worden gecombineerd, zodat spelers een sluwe protagonist kunnen creëren met een op maat gemaakte moveset.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: